SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2016 » 06 » Puhtausala mukaan Terveellinen työ - Elämän eri vaiheissa -kampanjaan

Puhtausala mukaan Terveellinen työ - Elämän eri vaiheissa -kampanjaan

Puhtausala mukaan Terveellinen työ - Elämän eri vaiheissa -kampanjaan

Terveellinen työ - Elämän eri vaiheissa -kampanja on tarkoitettu kaikille työpaikoille, työnantajille, työntekijöille, päättäjille, oppilaitoksille, järjestöille ja muille työelämän nykyisille ja tuleville toimijoille. Kampanjassa jaetaan työpaikoille konkreettisia keinoja, malleja ja työkaluja työturvallisuuden, työterveyden ja hyvinvoinnin lisäämiseksi elämän eri vaiheet huomioiden.

Terveellinen työ – Elämän eri vaiheissa on Euroopan työterveys- ja työturvallisuusviraston Euroopan laajuinen kampanja, jota Suomessa koordinoi sosiaali- ja terveysministeriö. Lisätietoja ja kampanja-aineistoa terveellinentyo.fi-sivuilta.

Kampanjaan liittyy myös kilpailu, johon jokainen työpaikka voi osallistua. Osallistu työpaikkasi hyvällä käytännöllä kilpailuun viimeistään 26.9.2016.

Kilpailun sisällöstä lisätietoa: https://www.healthy-workplaces.eu/fi/good-practice-awards

Ilmoita työpaikan hyvä käytäntö kilpailuun, yhteyshenkilö: http://stm.fi/yhteystieto/-/c/2076