SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2016 » 07 » Kuka siivoaa tulevaisuuden Suomen? Videotallenne paneelista katsottavissa nyt

Kuka siivoaa tulevaisuuden Suomen? Videotallenne paneelista katsottavissa nyt

Kuka siivoaa tulevaisuuden Suomen?

SSTL Puhtausala ry:n järjesti SuomiAreenan 2016 -tapahtumana paneelikeskustelun, jonka aiheena oli Kuka siivoaa tulevaisuuden Suomen? Keskustelijoina olivat Porin apulaiskaupunginjohtaja Kari Hannus, liiketoimintajohtaja Taina Huttunen ISS Palvelut Oy, toimitusjohtaja Karoliina Jarenko Filosofian Akatemia ja kansanedustaja Juhana Vartiainen Kokoomus. Keskustelun kommentoijina toimivat kansanedustaja Ari Jalonen Perussuomalaiset ja toimialajohtaja Päivi Niemi-Lainen JHL.

Panelistit keskustelivat muun muassa siivoustyön sisällöstä ja merkityksestä, arvosta ja arvostuksesta, kilpailukykysopimuksen vaikutuksista alalla sekä tehokkuuden kasvattamisesta. Karoliina Jarenko toi esille Kohti kutsumuksellista puhtausalaa -hankkeessa haastateltujen siivoojien näkemykset siitä, mitkä asiat ovat tärkeitä siivoojan työn arjessa. Juhana Vartiainen puolestaan totesi, että siivouksen arvo ja tärkeys näkyy lopulta markkinahinnoissa.

Katso videotallenne paneelikeskustelusta kokonaisuudessaan tästä.