SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2016 » 10 » Syysedustajakokous pidettiin Mikkelissä 15.10.2016

Syysedustajakokous pidettiin Mikkelissä 15.10.2016

SSTL Puhtausala ry:n syysedustajakokous 15.10.2016

Lauantaina 15.10.2016 pidettiin SSTL Puhtausala ry:n syysedustajakokous Mikkelin lähistöllä Anttolassa. Aluksi yhdistyspäivässä kuultiin sääntötyöryhmän valmistelemasta muutosesityksestä SSTL Puhtausala ry:n sääntöihin Roger Bäckroosin kertomana. Tämän jälkeen kuultiin sekä kuulumisia että suunnitelmia syksyn tapahtumista. Päivi-Leena Salviander kertoi Työelämä 2020 -verkoston työhyvinvointiluennosta, joka pidettiin lokakuun alussa. Luentoa oli seurannut n. 300 henkilöä lähes 20 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Voit katsoa kehutun luennon tallenteen täältä. Minna Forstadius kertoi Puhtauspäivästä, joka pidetään tänä vuonna perjantaina 2.12.2016. Lue lisää Puhtauspäivästä tapahtumasivulta. Harri Piiparinen kertoi liiton strategian mukaisen toiminnan edistymisestä sekä keväällä pidettävistä Finnclean-messuista.

Ryhmäkuva otettiin ulkona kauniissa Saimaan rantamaisemissa. Lounaan jälkeen kuulimme Toni Lillmanin työhyvinvointiluennon. Hän muistutti kuulijoita siitä, että omassa elämässä kannattaa asettaa tavoitteita, jotta elämä ei hukkuisi rutiineihin. Lisäksi hän hoksautti, että luovu + uus = luovuus, eli kaikki uudet asiat edellyttävät jostain vanhasta luopumista. Asenne on myös tärkeä, ja se on asia, joka viime kädessä ratkaisee menestyksen ja tavoitteiden saavuttamisen.

Syysedustajakokouksessa hyväksyttiin sääntömuutos ja valittiin uusien sääntöjen mukainen 6-jäseninen hallitus vuodelle 2017. Hallituksen muodostavat Päivi Kontkanen (Lapin Sty), Päivi-Leena Salviander (Turun Sty), Raija Tuomikari (Pohjois-Savon Sty), Ismo Korhonen (Helsingin Sty), Yusuf Özel (Helsingin Sty) ja Sari Kivioja (Oulun seudun Sty). Varajäseniä ovat Päivi Hokkanen (Turun Sty) ja Matti Ahonen (Helsingin Sty). Istuva puheenjohtaja Erja Suikkanen jatkaa kauden loppuun. Onnittelut uudelle hallitukselle!

Etelä-Savon Sty järjesti ihastuttavan iltajuhlan Anttolanhovin Kotaravintolassa. EsSty:n puheenjohtaja Johanna Laiho toivotti puheellaan väen tervetulleeksi. Iltajuhlassa palkittiin puhtausalalla ansioituneita henkilöitä ja yrityksiä. Hopeinen luutapinssi luovutettiin Jussi Kaasalaiselle (Etelä-Savon Sty), Katja Koivumaalle (Lapin Sty), Anna-Kaisa Turpeiselle (Etelä-Savon Sty) sekä Raija Ollikaiselle (Etelä-Savon Sty, ei kuvassa). Meranti Siivouspalvelu sai pronssisen ansioplaketin numero 47 ja sen vastaanotti Antti Pietilä. Alfa Cleaning Oy:lle luovutettiin hopeinen ansioplaketti numero 12 ja sen vastaanottivat Aulikki ja Jussi Kaasalainen.

Juhlaväkeä ilahdutti myös paikallisen revyy-teatterin loistavat näyttelijät. Lisäksi juhlaväestä valittiin yhdeksän henkilöä mukaan hauskaan näytelmään, joka kertoi Siiri-siivoojan työpäivästä. Näytelmän rooleja olivat Siirin lisäksi polkupyörä, ovi, yhdistelmäkone, imuri, tuuletusikkuna, ampiainen ja kaksi tuolia. Katso kuvia liiton Facebook-sivulta!

Kiitos kaikille mukana olleille mukavasta päivästä ja erityiskiitokset Etelä-Savon Sty:lle järjestelyistä!