SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2016 » 12 » Puhtausalan Vuoden teko 2016

Puhtausalan Vuoden teko 2016

Puhtausalan Vuoden teko on SSTL Puhtausala ry:n uusi kilpailu koko puhtausalalle. Palkinto jaetaan vuosittain yritykselle, yhteisölle, organisaatiolle tai yksittäiselle henkilölle. Vuoden 2016 julkistaminen tapahtuu Finnclean-messuilla 11.5. SSTL Puhtausala ry:n iltatapahtumassa messualueella.

Puhtausalan vuoden teko voi olla esimerkiksi teko, joka on vaikuttanut positiivisesti organisaation työhyvinvointiin, asiakastyytyväisyyteen, toimintaprosesseihin tai vastaaviin. Se voi olla vaikkapa tuotelanseeraus, jolla saavutetaan työnteon helpottamista tai nopeuttamista. Myös yksittäinen henkilö voidaan palkita ideasta tai teosta, jolla on merkittävä vaikutus omalle organisaatiolle tai koko toimialalle.

Kilpailu etenee siten, että SSTL Puhtausala ry:n hallitus käsittelee saapuneet hakemukset vuoden ensimmäisessä kokouksessaan helmikuussa ja valitsee finalistit. Tämän jälkeen hallitus nimeää alalta yhden henkilön, joka valitsee kilpailun voittajan.  Voittajan valitsee joka vuosi eri henkilö, kuten esimerkiksi kirjallisuuden Finlandia-palkinnossa. Voittaja julkistetaan ja palkitaan jokaisen vuoden ensimmäisellä puoliskolla, jonkin SSTL Puhtausala ry:n merkittävän tapahtuman yhteydessä.

Kilpailuun osallistutaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus otsikolla Puhtausalan Vuoden teko 2016 osoitteeseen harri.piiparinen@puhtausala.fi  31.1. 2017 mennessä. Laita hakemukseen kuvaus siitä, mistä on kyse, mitkä ovat olleet tai ovat tämän teon tulokset ja miksi juuri sinun ehdotuksesi tulisi palkita.