SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2017 » 06 » Sinituote ostaa VS-Harjan

Sinituote ostaa VS-Harjan

Sinituote ostaa VS-Harjan

VS-Harja Oy:n koko osakekanta siirtyy Sinituote Oy:n omistukseen 26.6.2017 tehdyllä sopimuksella.

Juuri 90 vuotta täyttänyt VS-Harja on Akaassa toimiva yritys, joka valmistaa ja markkinoi laadukkaita kotimaisia harjoja kotitalous- ja ammattikäyttöön. VS-Harja on Suomen johtava ammattipuolen harjojen valmistaja.

Sinituote Oy tytäryhtiöineen on Pohjoismaiden johtava siivousväline-, vaatehuollon- ja autonhoitotarvikealan konserni, joka toimii kuluttajamarkkinoilla.

"Tällä kaupalla luomme entistä vahvemmat resurssit sekä VS-Harjalle että Sinituotteelle kehittää kotimaista siivousvälinevalmistusta Akaassa ja Kokemäellä", sanovat Sinituote Oy:n Ilkka Brotherus, VS-Harja Oy:n Pentti Aaltonen sekä VS-Harja Oy:n Henri Valtanen.

Kaupan taustalla on VS-Harjan toisen omistajan, Pentti Aaltosen halu siirtyä eläkkeelle. Kauppaan ei liity muita henkilöjärjestelyjä ja Henri Valtanen jatkaa VS-Harjan toimitusjohtajana.

Sekä Sinituote että VS-Harja ovat Suomalaisen Työn Liiton jäsenyrityksiä ja valtaosalle molempien yritysten tuotteista on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkin käyttöoikeus. Kummankin yrityksen toiminnan kulmakivi on kotimainen valmistus.