SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2017 » 10 » Puhtausalan merkittävimmät edistysaskeleet -kysely

Puhtausalan merkittävimmät edistysaskeleet -kysely

Osallistu puhtausalan merkittävimmät edistysaskeleet -kyselyyn!

Puhtauspäivä on tänä vuonna 4.12.2017. Kuten aina, Puhtauspäivänä kiitetään siivoojaa.

Lisäksi tänä vuonna juhlistetaan 100-vuotiasta Suomea myös Puhtauspäivän merkeissä. Suomi on siivouksessa maailman parhaimmistoa ja työssä on paljon nimenomaisesti alalle koulutettua väkeä. Alan kehitys Suomen itsenäisyyden aikana on ollut huimaa - mieti vaikka siivousta vielä 50 vuotta sitten verrattuna tähän päivään! Suomen juhlavuoden kunniaksi kootaan lista puhtausalan 100 merkittävimmästä edistysaskeleesta kuvauksineen ja julkaistaan se Puhtauspäivänä.

Osallistu kyselyyn ja kerro näkemyksesi! Kysely on tarkoitettu kaikille Puhtausalalla toimiville tai toimineille. Kerro mitkä ovat mielestäsi merkittävimpiä alaa edistäneitä innovaatioita. Listan kokoamisessa on apuna raati, johon kuuluu mm. SSTL Puhtausala ry:n kunniajäseniä.

Kyselyyn pääset tästä!

Vastausaikaa on 5.11. 2017 asti.

Innovaatioilla ja edistysaskeleilla tarkoitetaan tässä mitä tahansa puhtausalaa edistävää asiaa, joka voi olla esim. väline, kone, aine, menetelmä, koulutus, työturvallisuutta / ergonomiaa / työn organisointia parantava asia, tai vaikka puhtausalan työhyvinvointia lisäävä seikka. Ne voivat olla nykyisen tai entisen työnantajasi tai yrityksesi kehittämiä asioita, tai sellaisia, joihin olet työssäsi tai opinnoissasi tutustunut, tai peräti itse keksinyt. Kyse on oman aikansa innovaatioista, eli yksi esimerkki voisi olla se, kun harjaan hoksattiin lisätä varsi!

Lue lisää Puhtauspäivästä tapahtumasivulta...