SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2017 » 10 » SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2017

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2017

SSTL Puhtausala ry:n syyskokous 2017

SSTL Puhtausala ry syysliittokokous pidettiin 19.10. Gabriella-laivalla Katajanokan satamassa Helsingissä. Paikalla oli yhteensä 56 henkilöä: 46 henkilöjäsentä ja kahdeksan yritysjäsenten edustajaa sekä kaksi muuta osallistujaa. Liiton puheenjohtaja Erja Suikkanen avasi kokouksen kertoen koosteen puheenjohtajakautensa toiminnasta.

Liittohallituksen puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Marja Mäkkeli Joensuusta. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Ismo Korhonen, Päivi Kontkanen ja Eeva-Leena Lappalainen. Kauttaan jatkavat Päivi-Leena Salviander, Sari Kivioja ja Yusuf Özel. Varajäseniksi valittiin Matti Ahonen ja Marju Haarala.

Kokouksessa hyväksyttiin liiton toimintasuunnitelma vuodelle 2018 ja päätettiin pitää jäsenmaksut ja jäsenmaksupalautukset yhdistyksille ennallaan. Toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström esitteli vuodelle 2018 tulo- ja menoarvion, joka vahvistettiin. Toiminnanjohtaja esitteli myös suunnitelmat yhdistysavain-jäsenrekisterin ja yhdistysten kotisivujen osalta.

Tilintarkastajaksi valittiin Kari Nahkuri ja varatilintarkastajaksi Arja Kauppinen, toiminnantarkastajaksi valittiin Roger Bäckroos ja varatoiminnantarkastajaksi Kaj Torstensson. Syyskokouksessa puhetta johti Maarit Roininen ja sihteereinä toimivat Tuija Saarinen ja Tarja Valkosalo. Pöytäkirjantarkastajina ja ääntenlaskijoina toimivat Arto Laaksonen ja Petteri Enne.

Kokouksen päätteeksi kiitettiin Erja Suikkasta sekä Siivoussektori Oy:n hallituksen puheenjohtajaa Heikki Rannikkoa ansioikkaista toimikausista.