SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ajankohtaista » 2019 » 02 » Toimitussihteerin paikka auki

Toimitussihteerin paikka auki

Haemme 

Toimitussihteeriä

koordinoimaan Siivoussektori Oy:n tuottaman ammattilehden toteutusta.

Puhtausala–lehti on ammattisiivousalan merkittävin julkaisu Suomessa. Lehti esittelee alan tulevaisuuden suuntauksia, tuote- ja palveluinnovaatioita ja alan pitkäaikaisia kehitystrendejä, niiden syitä ja muutoksia sekä alalla toimivia ihmisiä ja yrityksiä. Lehden tavoitteena on alan osaamisen kehittäminen. Lehti toimii myös SSTL Puhtausala ry:n puolueettomana jäsenlehtenä.

Toimitussihteerinä kokoat lehden jutut ja kirjoitat niitä myös itse. Tehtäviisi kuuluu lehden rakenteen ja ulkoasun suunnittelu, viimeistely ja muokkaus, sekä aikataulusta huolehtiminen. Pidät valokuvaamisesta ja hallitset kuvankäsittelyn perusteet.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän puhtausalan näköalapaikalla organisaatiossa, joka on lähes 50 vuotta edistänyt puhtausalaa Suomessa.

Olet työssäsi aikaansaava, luova ja aktiivinen verkostoituja. Hallitset niin perinteisen kuin sähköisen viestinnän. Arvostat faktoja ja osaat viestiä niistä kiinnostavasti ja ymmärrettävästi.  

Toimit luontevasti osana tiimiä ja sinulla on mutkattomat vuorovaikutustaidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Per-Olof Ekström puh. 0400 707736  7.2. klo 13-17 tai 11.2. klo 13-17.

Lähetä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 12.2.2019 mennessä osoitteeseen per-olof.ekstrom@puhtausala.fi 
Merkitse sähköpostin aiheeksi "Toimitussihteeri".