SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Cleaning in Tomorrow's World

Cleaning in Tomorrow's World

Ajankohta: 
29.09.2014 - 30.09.2014

SSTL Puhtausala ry järjestää neljännen kansainvälisen ammattisiivousalan kongressin, Cleaning in Tomorrow's World, Tampereella Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Kongressin teemana on Siivous tänään - haasteita ja ratkaisuja. Kongressi on englanninkielinen, mutta esitykset käännetään myös suomeksi helpottamaan luentojen seuraamista.

Kongressiesitykset käsittelevät seuraavia teemoja

- Ihminen ja työ, ml. ergonomia, työturvallisuus, työhyvinvointi, työssä jaksaminen, maahanmuuttajataustainen työvoima
- Korkean hygienian tilat ja uudet tautia aiheuttavat mikrobit – haasteet puhtausalalle
- Palvelutuotannon laatu ja tehokkuus
- Kestävä kehitys puhtauspalvelujen tuotannossa
- Osaamisen kehittäminen

Pääluennoitsijoina tohtori Ilham Kadri valottaa puhtauden ja hygienian haasteita teknologian ja kestävän kehityksen näkökulmasta, tohtori Jochen Wirsching paneutuu puhdastilasiivoukseen ja professori Alf Rehn visioi tulevaisuuden tutkimuksen näkökulmasta millaisia haasteita puhtausalalla on ehkä odotettavissa. Kaikki pääluennoitsijat ovat arvostettuja puhujia kansainvälisillä foorumeilla. Professori Rehn on arvioitu businessajattelijoiden guru-listalla maailmanlaajuisesti sijalle 13.

Siivoustyön laatujärjestelmistä, laadusta ja laadun mittaamisesta saamme näkemyksiä ja tutkimustuloksia Australiasta, Hollannista, Ruotsista, Virosta ja Yhdysvalloista.

Työkykyä ja työturvallisuutta käsitellään muun muassa Merja Turpeisen, Marko Hyttisen ja Maija-Leena Merivirran esityksissä.

Infektioiden torjunta on ajankohtainen aihe, josta kuulemme esitykset sekä Hollannista että Suomesta. Myös osaamisen kehittämisestä on kaksi esitystä: aiheina aikuisten työssäoppiminen ja hanke siivousalan osaamisen kehittämiseksi Intiassa.

Tule kuuntelemaan, millaiset aiheet ovat kiinnostuksen kohteena muissa maissa. Nyt sinulla on mahdollisuus myös verkostoitua. Tartu tilaisuuteen!

Tarkemmin kongressiohjelmaan voit tutustua kongressin nettisivuilla www.cleaningcongress.fi

Sivuilla on lyhyet kuvaukset esitysten sisällöstä myös suomeksi.

Ilmoittaudu kongressin 14.6. mennessä ennakkoilmoittautujan hintaan 400 € + alv 24 %. Sen jälkeen hinta on 480 € + alv 24 %.

Lisätietoja kongressin nettisivuilta.