SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Helmikuussa kehutaan taas työkaveria selän takana

Helmikuussa kehutaan taas työkaveria selän takana

 

Viime helmikuussa huikean suosion työpaikoilla saanut Kehu työkaveriasi selän takana! alkaa taas. 3.-7.2.2014 työviikon aikana on oikein virallinen lupa puhua työkaverista selän takana. Kun sitä nyt joka tapauksessa tehdään, helmikuun Kulkuväline mielekkääseen päivään -teemaviikon aikana puhutaan työkaverista selän takana vain hyvää.
Helmikuun Kulkuväline mielekkääseen päivään Kehu työkaveriasi selän takana! -teemaviikon aikana innostetaan kehumaan työkavereita heidän selkänsä takana muille työkavereille, ystäville, asiakkaille, esimiehille – kenelle tahansa, pääasia, että kehut, mutta et sille, jota kehu koskee. Kampanjaan voi osallistua jokainen, myös työkaverin tai muita työyhteisöjä voi haastaa mukaan kampanjaan. Kehut voi jakaa myös vaikkapa Yllätetään yhteiskunta -sivuilla. Sivuilta löytyy myös lisätietoa kampanjasta sekä linkki, josta löytyy tulostettavat kampanjajulisteet ja flyerit.
Kulkuväline mielekkääseen päivään on Yllätetään yhteiskunta -ryhmän käynnistämä kampanja, joka pyrkii parantamaan fiilistä ja yhteishenkeä työpaikoilla.
Viime vuonna toteutettiin Kehu selän takana! -teemaviikon lisäksi mm. Yllätä työkaverisi lounaspyynnöllä! ja Minä olen hyvä! -teemat. Kulkuväline-kampanja ja sen mukana parempi fiilis ovat levinneet hienosti työpaikoille ja mediaan. Osallistuvien työyhteisöjen jäsenet ovat jakaneet kokemuksiaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa. Jokainen jaettu tarina palkitaan. Mukana Kulkuväline mielekkääseen päivään -kampanjassa on jo lähes 100 työyhteisöä.

 

Tiedote. Julkaistu: 28.01.2014 klo 07:14 - Yllätetään yhteiskunta