SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ilmoittaminen

SSTL Puhtausala ry:n medioissa ilmoittaminen

SSTL Puhtausala ry tarjoaa ilmoitustilaa Puhtausala-lehden lisäksi myös digimedioissaan.

Puhtausalan uutiskirje

SSTL Puhtausala ry julkaisee joka toinen perjantai Puhtausalan uutiskirjeen, joka lähetetään suoraan noin 2700 aktiivisesti alaa seuraavalle tilaajalle. Lisäksi jotkut organisaatiot jakavat uutiskirjettä sisäisesti. Tilastojen mukaan Puhtausalan uutiskirjettä luetaan aktiivisesti ja sisältö koetaan palautteen perusteella hyväksi. Kaikki lukijat voivat myös ottaa suoraan yhteyttä vastaamalla viestiin ja kertoa palautetta ja toiveitaan uutiskirjeen sisällön suhteen.

Puhtausalan uutiskirjeessä on vakiomuotoisia osioita kuten Puhtausalan uutiset ja kuulumiset, Koulutukset ja tapahtumat, Puhtausala-lehti sekä Liiton kuulumiset. Lisäksi tarpeen mukaan tiedotetaan mm. hankkeista, paikallisyhdistysten tapahtumista ja muusta ajankohtaisesta. Ilmoituksia sijoitetaan enintään kolme per uutiskirje. Ilmoituskokoja on kaksi: koko palstan ja puolikkaan palstan levyinen ilmoitus. Sarjojen ei tarvitse olla peräkkäisissä uutiskirjeissä. Parhaiten toimii selkeä, kuvamuotoinen ilmoitus.

Kevään 2019 uutiskirjeet ilmestyvät seuraavasti:

4.1. / 18.1. / 1.2. / 15.2. / 1.3. / 15.3. / 29.3. / 12.4. / 26.4. / 10.5. / 24.5. / 7.6. / ke 19.6. (juhannusviikko)

Syksyn 2019 uutiskirjeiden ilmestymispäivät:

2.8. / 16.8. / 30.8. / 13.9. / 27.9. / 11.10. / 25.10. / 8.11. / 22.11. / to 5.12. / 20.12.

Mediakortista löydät hinnat sekä tarkat kokotiedot. Valmis aineisto tulee toimittaa viimeistään julkaisua edeltävänä keskiviikkona klo 10.00 mennessä osoitteeseen minna.forstadius@puhtausala.fi

Ilmoitustilan varaaminen käy kätevästi joko suoraan liiton toimistolta (minna.forstadius@puhtausala.fi) tai ilmoitusmyynnistä:

Maritta Humala, Palmera Ky
puh. 040 7099856, palmera@kotiposti.net

Yritysjäsenet saavat ilmoitushinnoista 5% alennuksen.

Puhtausalan uutiskirjeen voi tilata täältä.

 

Puhtauspankki.fi

Puhtauspankki.fi -sivustolta löytyy uusi puhtausalan tietopankki, verkkokursseihin ja -testeihin kirjautuminen sekä DigiPuhtausala-lehti. Ilmoituspaikkoja on kolme; kaksi vaakaa ja yksi pysty. Kaikki ilmoitukset näkyvät puhtauspankki.fi -sivuston etusivulla, tietopankkisivulla sekä DigiPuhtausalan sivulla.

Ilmoitustilaa myydään aikaperusteisesti 2, 4, 8 ja 12 viikon jaksoissa. Kausi vaihtuu ja viikko alkaa maanantaista. Ilmoitus linkitetään halutulle lisätietosivulle.

Mediakortista löydät ajantasaiset hinnat sekä tarkat kokotiedot. Valmis aineisto tulee toimittaa viimeistään kauden alkua edeltävän viikon torstaina osoitteeseen minna.forstadius@puhtausala.fi

Ilmoitustilan varaaminen käy kätevästi joko suoraan liiton toimistolta (minna.forstadius@puhtausala.fi) tai ilmoitusmyynnistä:

Maritta Humala, Palmera Ky
puh. 040 7099856, palmera@kotiposti.net

Yritysjäsenet saavat ilmoitushinnoista 5% alennuksen.

 

DigiPuhtausala

DigiPuhtausala löytyy puhtauspankki.fi -sivustolta eli sinne sijoitetut ilmoitukset näkyvät myös digilehdessä.

Puhtausala-lehdessä ilmoittamiseen liittyvät tiedot löytyvät lehden mediakortista.