SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Interclean 2016 videot

Interclean 2016 messu-uutuuksia

Videoimme messuilla SSTL Puhtausala ry:n yritysjäsenten valmistamia tai maahan tuomia uutuustuotteita. Kiitos yritysjäsenillemme, saimme usein myös esittelyn suomen kielellä. Kuudella eri videolla esittelemme Suomen markkinoillekin tulevia siivousvälineitä, -aineita, -koneita ja hygieniatuotteita.

Takaisin messusivulle...

 

Video 1. Siivousvälineet

Videolla mukana Vileda Professionalin, Rekola Trolleyn ja Ungerin uutuustuotteita. Näet myös ikkunanpesun maailmanmestarin työnäytteen.

 

Video 2. Siivousaineet

Video tutustuttaa sinut Diversey Caren, Tammiholman, Ecolabin ja Clean Importin maahantuomiin siivousaineuutuuksiin. Esittelyssä myös innovaatiokilpailun pääpalkinnon voittanut Diversey Caren Augmented Reality, Suma Revoflow -sovellus ja Werner & Mertz Professionalin Quick & Easy System, jota tuo maahan Clean Import Oy.

 

Video 3. Imurit ja painehuuhtelukoneet

Esittelyssä Kärcherin ja Nilfiskin painehuuhtelukoneet sekä Wetrokin ja Numaticin imurit.

 

Video 4. Robotit

Messuilla oli Innovation Lab -alue, jossa esiteltiin markkinoilla olevia robotteja käytännön töissä. Videolla innovaatiokilpailun siivouskone-sarjan voittanut Cleanfixin RA 660 NAVI ja Sealed Airin Intellibot.

 

Video 5. Yhdistelmäkoneet

Yhdistelmäkoneuutuuksia oli paljon. Videolla Hakon, Sealed Airin, Comacin, Wetrokin, Nilfiskin, iMopin, Lindhausin, Kärcherin, Numaticin, Fimapin ja Tennantin uutuuksia sekä 3M:n uutisia. Videon lopuksi kuulemme kahden messukävijän mietteitä messuista.

 

Video 6. Hygieniatuotteet

Esittelyssä Torkin, CWS:n ja Lucartin uutuustuotteita.

 

Takaisin messusivulle...