SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Kauppa » Toimitusehdot

Toimitusehdot

HINNAT
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

TOIMITUSTAPA
1.4.2016 lähtien tuotteet toimitetaan postitse suoraan Siivoussektori Oy:n toimistolta kerran viikossa, pääsääntöisesti maanantaisin. Toimitusehdot koskevat vain Suomeen postitettavia lähetyksiä. Toimituskulut sovitaan erikseen ulkomaille toimitettaviin tilauksiin.

TOIMITUS YKSITYISHENKILÖILLE
Tuotetilausten toimitus yksityishenkilöille tapahtuu vain ennakkomaksua vastaan käyttämällä Checkout -maksunvälityspalvelua.
Tuotteiden toimitusaika on noin yksi viikko tilauksesta. Jos toimitetut tavarat eivät vastaa tilaustasi, palauta tuotteet Tuotteiden palautus-osiossa olevien ohjeiden mukaisesti. Virhe korjataan viivytyksettä

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA
Checkout -maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

TOIMITUS YRITYKSILLE JA YHTEISÖILLE
Yritykset ja yhteisöt voivat tilata tuotteita myös laskulla. Toimituskulu määräytyy tilattujen tuotteiden painon mukaan. Laskutuslisä on 5,05 euroa. Tuotteiden toimitusaika on noin yksi viikko tilauksesta.

TUOTTEIDEN PALAUTUS
Tilaajalla on oikeus palauttaa tuotteet kahden viikon kuluessa toimituksesta. Ilmoitus palautuksesta tulee tehdä kirjallisena. Ilmoita tuotteiden palautuksesta sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu(at)puhtausala.fi. Ilmoituksessasi tulee olla tilausvahvistuksesi viitenumero ja palautettavien tuotteiden nimikkeet. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä sekä ehjiä. Palauta tuote/tuotteet yhdessä tilausvahvistuksen tai sen kopion kanssa. Lisää palautuksen syy lomakkeeseen sekä tilinumerosi rahojen palauttamista varten.