Etusivu » Koulutukset

Koulutukset, seminaarit, testit ja julkaisut

SSTL Puhtausala ry järjestää vuosittain runsaasti erilaisia koulutustapahtumia. Perinteinen seminaaritapahtuma on tammikuussa pidettävä puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivät. Puhtausalan kehityspäivä yhdistää puhtausalan substanssikoulutukset ja näyttelyn. Täsmäkoulutukset ovat ajankohtaisiin teemoihin keskittyneitä yleensä yhden päivän mittaisia koulutustapahtumia, joita pidetään eri puolilla Suomea. Lisäksi koulutuksia järjestetään Finnclean-messujen ja miniClean-tapahtumien yhteydessä.

SSTL Puhtausala ry tuottaa myös paljon julkaisuja sekä oppimateriaaliksi että ammattilaisten tietolähteeksi. Tutustu julkaisuihin.

Verkkokurssit

Verkkokurssit ovat kätevä tapa kouluttautua ilman ajan ja paikan rajoitteita. SSTL Puhtausala ry:n verkkoaineistoihin on tulossa koulutusvideoita perehdyttämisen ja taitojen kehittämisen tueksi. Uusi verkkokurssi Ongelmatilanteet työyhteisössä tuo apua esimiesten kohtaamiin haastaviin tilanteisiin. Kurssi antaa keinoja toimia tavoitteellisesti ja rakentavasti vaikeissa tilanteissa ja havainnollistaa aihetta puhtausalan case-esimerkeillä.

Testit

SSTL Puhtausala ry järjestää INSTA 800 tietotason 3 ja 4 testejä sekä Clean Card laatuosaaja- ja laatuvalmentajatestejä. Uusin testeistä on Uima-allas- ja märkätilojen hygieniaosaamistesti. Testin läpäiseminen on pätevä todiste ammattitaidosta.

Puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivät

Puhtausalan Esimies- ja asiantuntijapäivät järjestetään vuosittain tammikuussa. Kaksipäiväinen seminaari on suunnattu puhtausalan esimiehille sekä puhtausalan asiantuntijatehtävissä, hankinnassa, markkinoinnissa ja myynnissä toimiville sekä kouluttajille ja yrittäjille. Seminaarin luennoissa käsitellään esimiestyön, johtamisen ja puhtausalan ajankohtaisia teemoja.

Seuraavat Esimies- ja asiantuntijapäivät pidetään 25.-26.1.2018.

Puhtausalan kehityspäivä

Puhtausalan kehityspäivä pidettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2016 ja se tarjoili tuhdin paketin puhtausalan tietoa keskellä päivää pidetyn näyttelyn höystämänä. Puhtausalan kehityspäivä on tarkoitettu kaikille puhtausalan toimijoille, jotka haluavat pitää tietonsa ajan tasalla ja verkostoitua lisää.

Seuraava Puhtausalan kehityspäivä pidetään laivaristeilyllä 19.-21.10.2017.

 

Täsmäkoulutukset

Täsmäkoulutukset ovat ajankohtaisiin teemoihin keskittyneitä yleensä yhden päivän mittaisia koulutustapahtumia, joita pidetään eri puolilla Suomea. Aihepiirit valitaan joustavasti tarpeen mukaan. Koulutusten aihepiireihin, ajankohtiin ja paikkakuntiin voi siis vaikuttaa; laita rohkeasti sähköpostia osoitteeseen minna.forstadius(at)puhtausala.fi

Vuoden 2017 täsmäkoulutuksia ovat:
Tekstiililattioiden puhdistus ja hoito Helsingissä 5.4.2017 ja 2.11.2017, Oulussa 26.10.2017 sekä Joensuussa 9.11.2017
Uima-allas- ja märkätilojen siivous Tampereella 7.9.2017
Lean-toimintamalli siivoustyössä Helsingissä 21.9.2017 ja Jyväskylässä 28.9.2017

Lue lisää koulutusten omilta esittelysivuilta. Tervetuloa!