SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Asiakaspalvelu puhtausalalla

Asiakaspalvelu puhtausalalla

Ajankohta: 
16.05.2019

Asiakaspalvelu puhtausalalla

16.5.2019, klo 8.30 - 15.30

Radisson Blu Hotel, Hallituskatu 1, Oulu

 

Mitä tarvitaan hyvän asiakaspalvelun tuottamiseen puhtausalalla? Onko persoonalla tai luonteella väliä asiakaspalvelutyössä? Kuka on asiakkaasi? Miten hoitaa haastavat asiakastilanteet?

Hyvä asiakaspalvelu on kilpailuetu, mitä paremmin tunnet asiakkaasi, sitä paremmin pystyt tuottamaan hyvää palvelua. Asiakaspalvelua on ennakoida ja täyttää asiakkaan odotukset, toiveet ja tarpeet.

Asiakaspalvelukoulutus antaa konkreettisia vinkkejä puhtausalan ammattilaisille, sekä esimiehille että siivoojille oivaltamaan omat vahvuudet ja kehitettävät alueet asiakaspalvelutyössä. 

Koulutuksessa opitaan valmistatumaan asiakaspalvelutilanteeseen, erilaisten asiakkaiden kohtaamiseen, palvelutilanteen vaiheisiin ja asiakaspalautteen käsittelyyn.

Ilmoittaudu tästä!

 

Ohjelma:

8.30 Kahvi ja ilmoittautuminen

9.00 Tervetuloa

9.15 Hyvän asiakaskokemuksen muodostuminen

Suomalaisilla asiakkailla ei ole ylisuuria odotuksia asiakaspalvelusta mutta hyvä palvelu vaatii tilannetajua, tilanteisiin heittäytymistä ja toisinaan mukavuusalueelta poistumista. Mistä hyvä asiakaskokemus muodostuu? Mikä luo arvoa asiakkaalle ja miten asiakasohjautuva yritys toimii?

Satu Nätti, professori, Oulun Yliopiston kauppakorkeakoulu

 

10.15 Case: Haastavat asiakaspalvelutilanteet ja niistä selviäminen

Voidaksemme kehittää työtämme ja kehittyä työssämme palautteen saaminen on erittäin tärkeää. Asiakkaiden pitäminen tyytyväisenä on paras kilpailukeino. Siksi haastavatkin palvelutilanteet hoidetaan ammattitaidolla.

Pirjo Pellikka, palveluesimies, ISS Palvelut

11.30 Lounas

12.30 Vuorovaikutus, viestintä ja asenne asiakaspalvelussa

Tunteet säätelevät toimintaamme ihmisten kohtaamisessa, miten hallita niitä? Kehonkieli kertoo enemmän kuin sanat vuorovaikutustilanteissa. Mistä tunnistaa ihmistyypit ja miten kohdata erilaiset ihmiset parhaan palvelukokemuksen tuottamiseksi. Käytännön vinkkejä haastaviin vuorovaikutustilanteisiin.

Franz Schnider, työnohjaaja, valmentaja, sanattomaan viestintään ja kehonkieleen erikoistunut esiintymisvalmentaja, Schnider koulutus, ohjaus, valmennus

14.00 Kahvi

14.30 Vuorovaikutus, viestintä ja asenne asiakaspalvelussa, jatkuu

16.00 Koulutuspäivä päättyy

Muutokset mahdollisia.

 

Ilmoittaudu tästä!

Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.5.2019

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ota yhteyttä jos haluat ilmoittaa ryhmän.

Koulutuksen hinta

220 euroa paikan päällä, etäosallistuminen 200 euroa, jäsenalennus hinnoista -15%, sisältäen esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden.

Hintoihin lisätään alv. 24%.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi p. 040 626 7003.

 

Majoitus

Koulutuksen osallistujille on varattu majoituskiintiö Radisson BLU Hotel Ouluun ajalle 15.-16.5.2019. Hinnat ovat 109 € / 1hh ja 134 € / 2hh per huone. Hinnat sisältävät buffetaamiaisen, arvonlisäveron sekä asiakassaunan. Huoneet ovat käytettävissä tulopäivänä klo 15 alkaen lähtöpäivään klo 12 saakka.

Varaukset: Radisson BLU Keskusmyyntipalvelu, puh. 020–1234 700 / yksittäiset huonevaraukset, sähköposti reservations.finland@radissonblu.com
Mainitse varatessasi kiintiötunnus BSSTL Puhtausala ry. Kiintiö on voimassa 1.5.2019 asti.