SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Ajankohta: 
07.11.2019

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

7.11.2019, klo 8.30 - 15.30

Holiday Club Tampere, Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere

 

Ensimmäisessä  haastavat siivouskohteet - sarjassamme aiheena on märkätilojen puhtaanapito. Kyseessä on käytännönläheinen koulutus märkätilojen siivouksesta.

Märkätilojen puhtaanapidossa avainasioita hygienian toteutumiselle ovat muun muassa tilojen oikeat rakenneratkaisut sekä ehjät ja helposti puhdistettavat materiaalit. Koulutuksessa saat tietoa hygieenisen käyttäjäpuhtauden varmistamiseen märkätiloissa. Sen osatekijöitä ovat pintojen ja kalusteiden mekaaninen puhdistaminen, desinfioivien aineiden oikea tarpeenmukainen käyttö ja annostelu, pintojen hyvä huuhtelu, kuivaaminen ja tilojen tuuletus sekä riittävät siivoustaajuudet ja siivouksen kohdentaminen oikein.

Koulutuksessa saat myös vinkkejä märkä- ja uima-allastilojen haastavan lian poistamiseen ja mikrobien kasvun ehkäisyyn sekä aseptisen työtapahygienian toteuttamiseen. Tilojen käyttäjäturvallisuuden lisäksi märkätilojen puhtaana pitämisessä oma jaksaminen, ergonomia ja työturvallisuus ovat merkittävässä asemassa. Koulutus antaa valmiuksia myös näihin osa-alueisiin.

Onko sinulla kohteissasi märkätiloja? Jos kyllä, tätä ei kannata missata!

 

Ilmoittaudu tästä!

 

OHJELMA

Klo 8.30 Rekisteröityminen ja kahvi

9.00 Tervetuloa

9.15 Märkätilojen pintamateriaalit ja pinnoitteet
Erja Hammarén, puhtauspalveluasiantuntija, Helsingin Kaupunki
Jukka Laks, Partner, Nanoksi Finland Oy

Mikä merkitys on pintamateriaalilla märkätilan puhtaudessa? Miten selättää pintamateriaalihaasteet märkätiloissa.
Pitääkö pinnoitteiden antama suoja pintansa?

 

 

10.30 Sauna- ja pesutilojen hygieeninen puhtaus
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

Haasteena näkymätön mutta jopa vaarallinen lika. Miten puhdistaa pinnat turvallisesti ja ergonomisesti aseptiikkaa unohtamatta.

 

11.45 Lounas

 

12.45 Uimahallien hygieeninen puhtaus
Marita Koskinen, kehityspäällikkö, Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi

Uimahallien käyttäjämäärät ja siivousajankohdat tuovat haasteita puhtaanapitoon. Miten ehkäistä mikrobien kasvu, entä miten varmistaa käyttäjäturvallisuus?

 

14.00 Kahvi

 

14.30 Mistä syntyy suomalainen saunaelämys?
Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna From Finland 

Puhdas, turvallinen ja terveellinen sauna on elämys, jota viedään myös ulkomaille. Tutkimusten mukaan suomalaisella saunalla on merkittäviä terveysvaikutuksia.

15.30 Koulutus päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

 

Koulutuksen hinta

220 euroa paikan päällä, etäosallistuminen 200 euroa, jäsenalennus hinnoista -15%, sisältäen esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%.

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ota yhteyttä jos haluat ilmoittaa ryhmän.

 

 Ilmoittaudu viimeistään 23.10.2019.

Ilmoittaudu tästä!

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi, puh. 040 626 7003.
Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa koulutukseen ryhmän!
 

Majoitus:

Koulutuksen osallistujille on varattu majoituskiintiö Holiday Club Tampereen kylpylässä 6.-7.11.2019. Huonehinta 135€ / 1hh ja 75,50€ / hlö / 2-hh:ssa. Kiintiö on voimassa 20.10.2019 asti, tunnus "Puhtausala". Varaa huoneesi myyntipalvelusta hotellimyynti.tampere@holidayclub.fi tai puh. 0300 870 930.