SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Ajankohta: 
07.11.2019

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

7.11.2019, klo 8.30 - 15.30

Holiday Club Tampere, Lapinniemenranta 12, Tampere

 

Haastavat siivouskohteet -sarja alkaa! Ensimmäisessä osassa aiheena on märkätilojen puhtaanapito. Kyseessä on käytännönläheinen koulutus märkätilojen siivouksesta.

Märkätilojen puhtaanapidossa avainasioita hygienian toteutumiselle ovat muun muassa tilojen oikeat rakenneratkaisut sekä ehjät ja helposti puhdistettavat materiaalit. Koulutuksessa saat tietoa hygieenisen käyttäjäpuhtauden varmistamiseen märkätiloissa. Sen osatekijöitä ovat pintojen ja kalusteiden mekaaninen puhdistaminen, desinfioivien aineiden oikea tarpeenmukainen käyttö ja annostelu, pintojen hyvä huuhtelu, kuivaaminen ja tilojen tuuletus sekä riittävät siivoustaajuudet ja siivouksen kohdentaminen oikein.

Koulutuksessa saat myös vinkkejä märkä- ja uima-allastilojen haastavan lian poistamiseen ja mikrobien kasvun ehkäisyyn sekä aseptisen työtapahygienian toteuttamiseen. Tilojen käyttäjäturvallisuuden lisäksi märkätilojen puhtaana pitämisessä oma jaksaminen, ergonomia ja työturvallisuus ovat merkittävässä asemassa. Koulutus antaa valmiuksia myös näihin osa-alueisiin.

Onko sinulla kohteissasi märkätiloja? Jos kyllä, tätä ei kannata missata!

 

Tiedot täydentyvät.