SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

Ajankohta: 
07.11.2019

Haastavat siivouskohteet - Märkätilojen puhtaanapito

7.11.2019, klo 8.30 - 15.30

Holiday Club Tampere, Lapinniemenranta 12, 33180 Tampere

 

Haastavat siivouskohteet -sarja alkaa! Ensimmäisessä osassa aiheena on märkätilojen puhtaanapito. Kyseessä on käytännönläheinen koulutus märkätilojen siivouksesta.

Märkätilojen puhtaanapidossa avainasioita hygienian toteutumiselle ovat muun muassa tilojen oikeat rakenneratkaisut sekä ehjät ja helposti puhdistettavat materiaalit. Koulutuksessa saat tietoa hygieenisen käyttäjäpuhtauden varmistamiseen märkätiloissa. Sen osatekijöitä ovat pintojen ja kalusteiden mekaaninen puhdistaminen, desinfioivien aineiden oikea tarpeenmukainen käyttö ja annostelu, pintojen hyvä huuhtelu, kuivaaminen ja tilojen tuuletus sekä riittävät siivoustaajuudet ja siivouksen kohdentaminen oikein.

Koulutuksessa saat myös vinkkejä märkä- ja uima-allastilojen haastavan lian poistamiseen ja mikrobien kasvun ehkäisyyn sekä aseptisen työtapahygienian toteuttamiseen. Tilojen käyttäjäturvallisuuden lisäksi märkätilojen puhtaana pitämisessä oma jaksaminen, ergonomia ja työturvallisuus ovat merkittävässä asemassa. Koulutus antaa valmiuksia myös näihin osa-alueisiin.

Onko sinulla kohteissasi märkätiloja? Jos kyllä, tätä ei kannata missata!

 

Ilmoittaudu tästä!

 

OHJELMA

Klo 8.30 Rekisteröityminen ja kahvi

9.00 Tervetuloa

9.15 Märkätilojen pintamateriaalit ja pinnoitteet

Mikä merkitys on pintamateriaalilla märkätilan puhtaudessa? Pitääkö pinnoitteiden antama suoja pintansa?

10.30 Sauna- ja pesutilojen hygieeninen puhtaus
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

Haasteena näkymätön mutta jopa vaarallinen lika. Miten puhdistaa pinnat turvallisesti ja ergonomisesti aseptiikkaa unohtamatta.

11.45 Lounas

12.45 Uimahallien hygieeninen puhtaus
Marita Koskinen, kehityspäällikkö, Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi

Uimahallien käyttäjämäärät ja siivousajankohdat tuovat haasteita puhtaanapitoon. Miten ehkäistä mikrobien kasvu, entä miten varmistaa käyttäjäturvallisuus?

14.00 Kahvi

14.30 Mistä syntyy suomalainen saunaelämys?

Puhdas, turvallinen ja terveellinen sauna on elämys, jota viedään myös ulkomaille. Tutkimusten mukaan suomalaisella saunalla on merkittäviä terveysvaikutuksia.

15.30 Koulutus päättyy

 

Tiedot täydentyvät, muutokset mahdollisia.

Koulutuksen hinta 220 euroa paikan päällä, etäosallistuminen 200 euroa, jäsenalennus -15%. Hinta sisältää esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Ilmoittaudu viimeistään 23.10.2019.

Ilmoittaudu tästä!

 

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta, koskee myös etäosallistumista. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi, puh. 040 626 7003. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!
 

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.