SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Laadun omavalvonta

Laadun omavalvonta

Ajankohta: 
01.11.2018

Laadun omavalvonta

Torstaina 1.11.2018

Holiday Club Caribia, Kongressikuja 1, Turku

 

Laadun omavalvonta on väline oman työn kehittämiseen. Koulutuspäivässä tutustutaan erilaisiin laadun omavalvonnan menetelmiin sekä esimerkkeihin, miten laadun omavalvontaa sovelletaan erilaisissa kohteissa.

 

Ohjelma:

8.30 Kahvi ja ilmoittautuminen

9.00 Tervetuloa

9.15 Siivouksen omavalvonta - kohti hallittua lopputulosta
Mitä omavalvonta voi siivouksessa olla? Millaisia välineitä ja keinoja siivouksen omavalvonnan toteuttamiseen on? Tässä puheenvuorossa saat kattavat vastaukset näihin kysymyksiin, ja lisäksi kuulet mihin suuntaan omavalvonta on menossa ja miksi.
Marita Koskinen, kehityspäällikkö, Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi

11.30 Lounas

12.30 Case: Pintapuhtauden mittaaminen Raision uimahallissa
Raision uimahallissa on tehty jo kauan siivouksen laadun omavalvontaa. Saamme kuulla miten toiminta on kehittynyt vuosien varrella ja miksi, miten tuloksia kirjataan ja mitä niistä saadaan selville.
Erja Mickelsson, 2.siivoustyönjohtaja, Raision kaupunki

13.00 Case: Mobiilisovellus Sokos Hotellien kerroshoidon laadunmittaustyökaluna
Sokos Hotellien kerroshoito käyttää laadunmittaustyökaluna mobiilisovellusta, joka toimii siivoustyön apuna ja auttaa varmistamaan, että siivouksen laatu on eri osa-alueilla ketjutasolla määritelyllä tasolla. 
Kristiina Huittinen, siivouspäällikkö, Turun Osuuskauppa

13.30 Kahvi

14.00 INSTA 800 laadun omavalvonnan kehittämisessä
Mari Ahlgren, avainasiakaspäällikkö, Palmia

15.00 Tilaisuus päättyy

 

Muutokset mahdollisia.

Koulutuksen hinta 220 euroa, jäsenalennus -15%. sisältäen esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.

Ilmoittautumisaika on päättynyt 23.10.2018. Jos ilmoittautuminen perutaan 17.10. (alkuperäinen ilm.aika) jälkeen, perimme 50% osallistumismaksusta. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129. Ota yhteyttä ja tiedustele paikkatilannetta.

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. - Striimaus toteutuu. -
Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin/sähköpostiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Osallistuminen on saman hintainen riippumatta siitä, osallistuuko paikan päällä vai etänä, sillä järjestäjän osalta kustannukset ovat samat. Paikan päällä osallistumisen etuja ovat päivän tarjoilut sekä verkostoitumismahdollisuus. Etänä osallistumisen etuihin kuuluu se, että ei tarvitse matkustaa (ajan- ja rahan säästö) ja lähetystä voi seurata itselleen sopivasta paikasta. 
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.