SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Ajankohta: 
01.10.2019

Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Tiistaina 1.10.2019, Original Sokos Hotel Presidentti
Helsinki

 

Monimuotoiset työyhteisöt ovat puhtauspalvelualalla useimpien organisaatioiden arkipäivää. Koulutuspäivä on suunnattu esimiehille ja ohjaajille, jotka johtavat niin nuorista, ikääntyvistä, maahanmuuttajista kuin osatyökykyisistä koostuvia tiimejä ja työyhteisöjä. Koulutuspäivästä saa ohjeita ja työkaluja arjen organisointiin ja omaan työhyvinvointiin monimuotoisessa työyhteisössä.

Ilmoittaudu tästä!    VIIMEISTÄÄN 16.9!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ohjelma:

8.30 Kahvi ja ilmoittautuminen

9.00 Tervetuloa

9.15 Monimuotoisuus puhtausalan vahvuutena
Työelämän periaatteelliset tasa-arvokysymykset, monimuotoinen työelämä ratkaisuna työvoimapulaan, kotouttaminen ja työlupakäytännöt.
Mikko Laakkonen, koulutuspoliittinen asiantuntija, Palvelualojen ammattiliitto PAM ja
Erika Kähärä, Palvelualojen ammattiliitto PAM

10.45 Esimiehenä monimuotoisessa työyhteisössä, haasteista onnistumisiin
Monimuotoisuuden johtaminen. Caseja ravintolaympäristöstä sekä vähittäiskaupasta.
Aino Aho, siivouspalvelupäällikkö, HOK-Elanto

11.30 Lounas

12.30 Perehdyttäminen monimuotoisissa työyhteisöissä
Perehdytyksen henkilökohtaistaminen monimuotoisissa työyhteisöissä. Mitä tulisi tietää ja huomioida?
Hanna Ojamo, palvelujohtaja, puhtausalan kouluttaja

13.30 Kahvi

14.00 Moninaisuus työyhteisössä ja esimiehen jaksaminen 
Puheenvuoro pohjautuu TTK:n julkaisuun Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä, sisältäen vinkkejä, toimintaohjeita ja työkaluja monimuotoisten työyhteisöjen johtamiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen, esimiehen jaksaminen huomioiden.
Seija Moilanen, asiantuntija (työelämän kehittäminen, psykososiaalinen kuormitus, työhyvinvointi), Työturvallisuuskeskus

15.30 Tilaisuus päättyy

Muutokset mahdollisia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Koulutuksen hinta 220 euroa paikan päällä, etäosallistuminen 200 euroa, jäsenalennus -15%. Hinta sisältää esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä. Ilmoittaudu viimeistään 16.9.2019.

Ilmoittaudu tästä!

 

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta, koskee myös etäosallistumista. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi , puh. 040 626 7003. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!
 

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.