SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Ajankohta: 
14.02.2019

Monimuotoiset työyhteisöt puhtausalalla

Torstaina 14.2.2019
Sokos Hotel Presidentti, Helsinki

Monimuotoiset työyhteisöt ovat puhtauspalvelualalla useimpien organisaatioiden arkipäivää. Koulutuspäivä on suunnattu esimiehille ja ohjaajille, jotka johtavat niin nuorista, ikääntyvistä, maahanmuuttajista kuin osatyökykyisistä koostuvia tiimejä ja työyhteisöjä. Koulutuspäivästä saa ohjeita ja työkaluja arjesta selviytymiseen ja omaan jaksamiseen monimuotoisessa työyhteisössä.

Tilaisuus pidetään klo 8.30 - 15.30.

Ohjelma:

8.30 Kahvi ja ilmoittautuminen
9.00 Tervetuloa
9.15 Aiheena kotouttaminen, työluvat ja kielikoulutukset. Lisäksi tietoa yhteiskunnan tarjoamista tuista esim. osatyökykyisten työllistämiseen.
10.45 Case

11.30 Lounas
12.30 Perehdyttäminen monimuotoisissa työyhteisöissä
13.30 Kahvi
14.00 Moninaisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä
15.30 Tilaisuus päättyy

Tiedot täydentyvät, muutokset mahdollisia.

 

Koulutuksen hinta 220 euroa paikan päällä, etäosallistuminen 200 euroa, jäsenalennus -15%. Hinta sisältää esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.

Ilmoittaudu viimeistään 29.1.2019 - Ilmoittautuminen avataan tähän.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta, koskee myös etäosallistumista. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi , puh. 040 626 7003. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!
 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.