SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Siivous epidemioiden aikana

Siivous epidemioiden aikana

Ajankohta: 
06.09.2018

Siivous epidemioiden aikana

Torstaina 6.9.2018

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

 

Siivous epidemioiden aikana -koulutuksessa saat lisätietoa yleisimmistä epidemioita aiheuttavista mikrobeista ja loisista sekä niiden huomioimisesta siivouksessa, tekstiilihuollossa ja vuodehuollossa. Koulutus keskittyy epidemia-aikaiseen siivoukseen esim. toimistoissa, kouluissa, päiväkodeissa, lounasravintoloissa, ruokaloissa ja hotelleissa. Koulutuksessa ei siis käsitellä hygieniaa ja epidemioita sairaaloissa tai muissa terveydenhuollon kohteissa.

Ohjelma koostuu erilaisten epidemioita aiheuttavien mikrobien ja loisten esittelystä (esim. influenssa, adeno, rs-virus, noro, listeria, enterovirus, salmonella sekä täi, kihomato ja syyhy), niiden tartuntatavoista sekä siitä, mitä tartunnasta aiheutuu. Sen jälkeen opitaan, miten nämä epidemiat huomioidaan siivouksessa, tekstiilihuollossa ja vuodehuollossa eli millaisia aineita, välineitä, menetelmiä ja suojaimia siivous erilaisten epidemioiden aikana edellyttää.

Päivän ohjelmaan sisältyy aiheeseen liittyviä tuote-esittelyjä.

Koulutus on suunnattu sekä siivoustyötä tekeville että ohjaajille ja esimiehille, sekä kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoa aiheesta.

 

Ohjelma

Klo 8.30 Rekisteröityminen ja kahvi

9.00 Ohjelma alkaa

11.30 Lounas

12.30 Ohjelma jatkuu

13.30 Kahvi

14.00 Ohjelma jatkuu

Tilaisuus päättyy klo 15.30 mennessä.

 

Koulutuksen hinta 220 euroa, jäsenalennus -15%. sisältäen ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden sekä esitysaineiston. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.

Ilmoittaudu viimeistään 22.8.2018. Ilmoittautuminen avataan toukokuun aikana tälle sivulle.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!

Tiedot täydentyvät pian!

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin/sähköpostiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Osallistuminen on saman hintainen riippumatta siitä, osallistuuko paikan päällä vai etänä, sillä järjestäjän osalta kustannukset ovat samat. Paikan päällä osallistumisen etuja ovat päivän tarjoilut sekä verkostoitumismahdollisuus. Etänä osallistumisen etuihin kuuluu se, että ei tarvitse matkustaa (ajan- ja rahan säästö) ja lähetystä voi seurata itselleen sopivasta paikasta. 
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.