SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Siivous epidemioiden aikana

Siivous epidemioiden aikana

Ajankohta: 
05.09.2019

Siivous epidemioiden aikana

Torstaina 5.9.2019, Solo Sokos Hotel Torni, Ratapihankatu 43, Tampere

 

Suositun koulutuksen uusinta viime syksyltä. Nappaa parhaat vinkit uuteen epidemiakauteen!

Siivous epidemioiden aikana -koulutuksessa saat lisätietoa yleisimmistä epidemioita aiheuttavista mikrobeista ja loisista sekä niiden huomioimisesta siivouksessa, tekstiilihuollossa ja vuodehuollossa. Koulutus keskittyy epidemia-aikaiseen siivoukseen esim. toimistoissa, kouluissa, päiväkodeissa, lounasravintoloissa, ruokaloissa ja hotelleissa. Koulutuksessa ei siis käsitellä hygieniaa ja epidemioita sairaaloissa tai muissa terveydenhuollon kohteissa.

Ohjelma koostuu erilaisten epidemioita aiheuttavien mikrobien esittelystä, niiden tartuntatavoista sekä siitä, mitä tartunnasta aiheutuu. Koulutuksessa opitaan, miten nämä epidemiat huomioidaan siivouksessa, eli millaisia aineita, välineitä, menetelmiä ja suojaimia siivous erilaisten epidemioiden aikana edellyttää.

Päivän ohjelmaan sisältyy aiheeseen liittyviä tuote-esittelyjä / tietoiskuja, jotka myös striimataan etäosallistujille.

Koulutus on suunnattu siivoojille, ohjaajille ja esimiehille sekä kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoa aiheesta.

 

OHJELMA

Klo 8.30 Rekisteröityminen ja kahvi

9.00 Tervetuloa

9.15 Siivous epidemioiden aikana. Miten ehkäistä epidemioita siivouksen voimin? Entä miten toimia, kun epidemia jo riehuu? Vinkkejä turvalliseen siivoustyöhön epidemioiden aikana.
Minna Kyllinen, puhtausasiantuntija, SSTL Puhtausala ry

 

 

10.00 Antimikrobiset pintamateriaalit
Antimikrobiset pinnat auttavat infektioiden torjunnassa. Kuulemme mitä antimikrobisia pintamateriaaleja on olemassa, millaisia ne ovat ja mihin niiden teho perustuu. Lisäksi saamme tietää millaisissa tuotteissa ja tiloissa antimikrobisia pintoja käytetään, sekä miten ne tunnistetaan ja puhdistetaan. 
Päivi Liljendahl

 

 

 

11.00  Mikrobit ja siivous - onko aihetta pelkoon? Kattavasti tietoa tartuntataudeista, epidemioista ja pandemioista. Paneudumme myös eri mikrobeihin ja niiden tartuttavuuteen sekä säilyvyyteen pinnoilla. Asiaa myös eri biosidien tehosta eri mikrobiryhmiin. Kyseessä on siis tarttuva tietopaketti, josta on taatusti hyötyä jokaiselle puhtausalalla toimivalle!
Kirsi Saukkonen, kehityspäällikkö, Steripolar Oy

 

11.30 Lounas

12.30 Mikrobit ja siivous, onko aihetta pelkoon?, aihe jatkuu

13.30 Kahvi

14.00 Aiheeseen liittyviä tietoiskuja antavat alan toimijoilta, mukana

Kemvit Oy, KiiltoClean Oy, Lindström Oy, Steripolar Oy sekä Vileda Professional Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

15.30 Tilaisuus päättyy

Muutokset mahdollisia.

 

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 220 euroa, sisältäen esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut. Etäosallistuminen 200 euroa. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta -15% koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.
 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumisaika on päättynyt. Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua eli 20.8. jälkeen, perimme 50% osallistumismaksusta. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Kyllinen minna.kyllinen@puhtausala.fi, p. 040 626 7003. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus striimataan.

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin/sähköpostiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Osallistuminen on saman hintainen riippumatta siitä, osallistuuko paikan päällä vai etänä, sillä järjestäjän osalta kustannukset ovat samat. Paikan päällä osallistumisen etuja ovat päivän tarjoilut sekä verkostoitumismahdollisuus. Etänä osallistumisen etuihin kuuluu se, että ei tarvitse matkustaa (ajan- ja rahan säästö) ja lähetystä voi seurata itselleen sopivasta paikasta. 
 

Majoitus

Koulutuksen osallistujille on varattu majoituskiintiö Sokos Hotel Ilveksessä ajalle 4.-5.9.2019. Hinnat 128 € / 1hh ja 148 € / 2hh. Hinnat sisältävät buffetaamiaisen, ALV:n sekä asiakassaunan. Hotellihuoneet ovat käytettävissänne tulopäivänä klo 15.00 alkaen lähtöpäivään klo 12.00 saakka.

Varaukset: Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 020–1234 600 / yksittäiset huonevaraukset, tai sokos.hotels@sok.fi
Mainitse varatessasi kiintiötunnus BSSTL Puhtausala ry.