SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Siivouskoneiden hankinta

Siivouskoneiden hankinta

Ajankohta: 
11.10.2018

Siivouskoneiden hankinta

Torstaina 11.10.2018

Sokos Hotel Presidentti, Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki

 

Miten valita juuri oikeanlainen siivouskone? Millä kriteereillä ja mitä pitäisi ottaa huomioon? Siivouskoneiden hankinta -koulutus antaa eväitä tarvekartoitukseen ja sen myötä helpottaa juuri sopivien koneiden hankintaa. Koulutuksessa käsitellään koneen hankintaan vaikuttavia tekijöitä kuten tarpeen arviointia, rahoitusmalleja, huoltoa ja käyttökoulutusta. Koulutuksen jälkeen ymmärrät myös millaisia konetyyppejä on olemassa ja millaisilla nimikkeillä, mihin niitä käytetään, mitä koneista ainakin kannattaa tietää, sekä miten koneita kannattaa huoltaa ja ylläpitää. Lisäksi saat vinkkejä tarjouspyynnön tekemiseen ja käsityksen konemaailman trendeistä.

Koulutus on suunnattu erityisesti siivouskoneiden hankintapäätöksiä tekeville, hankintapäätöksiin vaikuttaville sekä kaikille, jotka työssään tarvitsevat laaja-alaista käsitystä Suomessa myytävistä siivouskoneista.

Siivouskoneella tässä koulutuksessa tarkoitetaan mm. erikokoisia yhdistelmäkoneita, lattianhoitokoneita ja painehuuhtelukoneita. Pölynimureita ei käsitellä. 

 

Ohjelma:

8.30 Rekisteröityminen

9.00 Siivouskoneet ja niiden hankintaan vaikuttavat tekijät

11.30 Lounas

12.30 Siivouskoneiden rahoitusmallit

13.30 Kahvi

14.00 Siivouskoneiden käyttökoulutus

14.30 Siivouskoneiden huolto

15.30 Tilaisuus päättyy

 

Koulutuksen hinta 220 euroa, jäsenalennus -15%. sisältäen esitysaineiston sekä ohjelman mukaiset tarjoilut TAI etäosallistumismahdollisuuden. Hintoihin lisätään alv. 24%. Jäsenhinta koskee SSTL Puhtausala ry:n henkilöjäseniä sekä yritysjäsenten henkilöstöä.

Ilmoittaudu viimeistään 26.9.2018. Ilmoittautuminen avataan kesän aikana tälle sivulle.

Jos ilmoittautuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua, perimme 50% osallistumismaksusta. Lisätietoja koulutuksesta antaa Minna Forstadius, minna.forstadius@puhtausala.fi, puh. 050 5347129. Ota yhteyttä myös, jos haluat ilmoittaa ryhmän!

Tiedot täydentyvät pian!

 

Etäosallistumismahdollisuus

Koulutustilaisuus videoidaan ja suoratoistetaan, jos etäyhteydellä osallistujia ilmoittautuu vähintään viisi henkilöä. Ilmoittautumislomakkeella voit valita etäosallistumisen. Valmennuksen seuraamiseen etänä tarvitset hyvän verkkoyhteyden ja tietokoneen tai mobiililaitteen, jolla pystyy seuraamaan videolähetystä. Äänen voi kuunnella joko kaiuttimista tai kuulokkeilla. Mikrofonia ei tarvitse, kommunikointi tapahtuu tarpeen mukaan chatiin/sähköpostiin kirjoittamalla. Kannattaa testata omat laitteet etukäteen. Mikäli kuitenkin käy niin, että liveyhteyteen tulee merkittäviä ongelmia, tallenne on katsottavissa muutaman päivän ajan valmennuksen jälkeen. Linkki lähetykseen toimitetaan ennen koulutusajankohtaa ilmoittautumislomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Osallistuminen on saman hintainen riippumatta siitä, osallistuuko paikan päällä vai etänä, sillä järjestäjän osalta kustannukset ovat samat. Paikan päällä osallistumisen etuja ovat päivän tarjoilut sekä verkostoitumismahdollisuus. Etänä osallistumisen etuihin kuuluu se, että ei tarvitse matkustaa (ajan- ja rahan säästö) ja lähetystä voi seurata itselleen sopivasta paikasta. 
 

Ryhmäetu yrityksille/organisaatioille:

Kun yritys järjestää henkilöstölleen (vähintään 5 osallistujan ryhmälle) mahdollisuuden seurata etälähetystä, on osallistumismaksuun saatavissa ryhmäalennus. Yli 10 henkilön ryhmille kiinteä hinta riippumatta osallistujamäärästä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
 

Ryhmäetu SSTL Puhtausala ry:n paikallisyhdistyksille:

Kun paikallisyhdistys järjestää paikallisesti tilan ja mahdollisuuden kokoontua yhdessä katsomaan etälähetystä, yhdistys saa provision kaikkien osallistujien osallistumismaksusta. Ryhmään tarvitaan vähintään 5 osallistujaa. Osallistujat ilmoittautuvat normaalisti ilmoittautumisjärjestelmään etäosallistumisen valiten ja yhdistys ilmoittaa SSTL Puhtausala ry:lle nimilistan niistä, jotka osallistuvat heidän tilaisuuteensa.