SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Koulutukset » Valmentava lähiesimies, Helsinki

Valmentava lähiesimies, Helsinki

Ajankohta: 
16.03.2016

Valmentava lähiesimies, Helsinki

Klo 8.30 -16.00

Hotel Haaga, Nuijamiestentie 10, Helsinki

 

Valmentava lähiesimies -koulutus on syntynyt toiveiden perusteella ja on omalta osaltaan jatkoa Kutsumuksellinen puhtausala -hankkeessa aloitetulle kehitystyölle. Koulutuksen tavoitteena on lisätä lähiesimiehen valmiuksia valmentavaan esimiestyöhön: miten siirtyä tarkasta työohjeesta tarkoituksenmukaiseen, itseohjautuvaan toimintaan.

Koulutus on tarkoitettu puhtauspalvelutuotannossa ja kiinteistöpalveluissa toimiville (lähi)esimiehille sekä alan kouluttajille ja opettajille, yrittäjille, markkinoinnissa toimiville ja kaikille, jotka tarvitsevat työssään tietoa esimiestyön uusista tuulista.

 

Koulutuksen sisältöjä ovat mm.Tämä on esimerkkitekstiä

  • Lähiesimies haastajana, innostajana ja kehittäjänä
  • Osaamisen tunnistaminen
  • Erilaisuuden ymmärtäminen valmentamisen pohjalla
  • Valmentava vuorovaikutus
  • Palautteen antaminen
  • Alisuoriutumiseen puuttuminen

 

Voit halutessasi miettiä jo ennen koulutusta sellaisia esimiestyöhön liittyviä haasteita, joihin erityisesti kaipaat apua ja neuvoja. Lähetä kysymykset / aiheet sähköpostilla osoitteeseen minna.forstadius(at) puhtausala.fi viimeistään viikkoa ennen koulutusta eli ke 9.3.2016. Näin varmistat, että kysymyksesi huomioidaan jo päivän valmistelussa.

 

Valmentava lähiesimies -koulutusta on koulutuspäivän jälkeen mahdollista syventää tekemällä henkilökohtainen Bosnet-analyysi (DISC-analyysi). Sen avulla voi peilata omaa toimintatyyliään valmentavaan esimiestyöhön. Analyysiin kuuluu verkossa tehtävä kysely sekä sen tulosten purku keskustellen joko henkilökohtaisesti tai max. 3 henkilön ryhmissä. Purkukeskustelu käydään konferenssityökalun (esim. Skype tai muu sovittava) avulla verkossa. Henkilökohtaiseen purkuun varataan aikaa 45 minuuttia, ja 2-3 henkilön ryhmille max. 2 tuntia. Analyysin voi tilata samalla kun ilmoittautuu koulutukseen ja se toteutetaan koulutuspäivän jälkeen jokaiselle sopivana ajankohtana.

 

Koulutuspäivä alkaa ilmoittautumisella ja aamiaisbuffetilla klo 8.30. Ohjelma aloitetaan klo 9.00. Päivä jaksottuu lounaalla ja iltapäivän kahvitauolla. Päivä päättyy klo 16.00.

 

Kouluttajana toimii kokenut esimiestyön kouluttaja, koulutusalan yrittäjä ja tietokirjailija, KM Tarja Surakka.

Tarja on myös verkkolähtöisen Esimieskoulu Bosnetin kehittäjä. Bosnetista on tehty omat versionsa mm. rehtoreille, sairaanhoitajille, insinööreille ja varhaiskasvattajille. Hän on kouluttanut esimiehiä vuodesta 1998 ja kirjoittanut kolme aiheeseen liittyvää kirjaa:

Työyhteisön palaverit – yhdessä tavoitteisiin, 2006 (toim.)
Käsikirja ammattimaiseen esimiestyöhön, 2013, 2. painos (yhdessä Nina Laineen kanssa)
Työelämätaidot – Sinä oman työelämäsi johtajana, 2013 (yhdessä Tomi Rantamäen kanssa)

 

Osallistumismaksu 230 euroa, yritysjäsenhinta 200 euroa per osallistuja, sisältäen koulutuksen, esitysaineistot, kahvit ja lounaan. Hintoihin lisätään alv. 24%.

Lisäksi voit ottaa koulutusta syventävän (ja myöhemmin toteutettavan) Bosnet-analyysin. Hinta 170 euroa + alv 24% sisältää sekä analyysin että keskustelun tuloksista.

 

Ilmoittautuminen on päättynyt. Voit tiedustella paikkatilannetta: Minna Forstadius, minna.forstadius(at)puhtausala.fi, puh. 050 5347129.

Jos osallistuminen perutaan ilmoittautumisajan umpeuduttua eli 6.3. jälkeen, perimme 50 % osallistumismaksusta.