SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » HH-kiinteistöpalveluille palkinto moniosaamisesta

Toimitusjohtaja Tokke Salonen HH-kiinteistöpalvelut Oy:sta vastaanotti iloisen yllättyneenä kunniakirjan kukkien kera.

HH-kiinteistöpalveluille palkinto moniosaamisesta

Julkaistu 13.02.2017

TEKSTI JA KUVA: SATU HAKALA

Kiinteistöpalvelujen tutkintotoimikunta palkitsi HH-kiinteistöpalvelut Oy:n erinomaisesta työstä kiinteistöpalvelualan moniosaajana Kiinteistöpalvelualan päivillä tammikuun lopulla Tampereella. HH-kiinteistöpalvelut Oy aloitti toimintansa 45 vuotta sitten Tampereen Hervannassa. Nykyään perheyritys työllistää jo lähes kolmesataa ammattilaista ja hoitaa Tampereen talousalueella kaikkia kiinteistön ylläpitoon liittyviä tehtäviä, joita ovat kiinteistönhoito, siivous, talotekniikka, pienimuotoinen korjaus ja urakointi, turvallisuus ja vartiointi.

Kaiken takaa löytyy osaava, talossa pitkään viihtyvä henkilökunta. Mikä on yrityksenne salaisuus, toimitusjohtaja Tokke Salonen?

”Varmasti se on monien asioiden summa. Vakituinen työsuhde tuo turvaa, ja meillä on mahdollisuus itsensä kehittämiseen. Itsekin koen, että olemme onnistuneet siinä, että meillä on alan ammattilaisia. Jatkuvan koulutuksen kautta vaalimme ja ylläpidämme ammattitaitoa. Tarjoamme henkilöstöllemme monia mahdollisuuksia lisätä ammattiosaamistaan. Perustutkinnon jälkeen ammattitaitoa voi halutessaan lähteä syventämään omien resurssien mukaan. Oppisopimus on hyvä vaihtoehto opiskella työn ohella, ja meillä on lähes koko ajan henkilöstöä oppisopimuskoulutuksessa.”
HH-kiinteistöpalveluilla työsuhteen keskipituus on 10 vuotta.
”Meillä oli juuri työvuosimerkkipäivä, jolloin palkitsimme talossa täysiä kymmeniä vuosia olleita ja kävimme yhdessä illallisella. Tällä hetkellä meillä on työsuhteessa 11 työntekijää, jotka ovat olleet yli 30 vuotta talossa”, iloitsee Salonen.
TAKK isännöi Kiinteistöpalvelualan päiviä, ja mukana oli yli sata kiinteistöalan vaikuttajaa yrityksistä ja oppilaitoksista.