SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Hyvästä ilmastotyöstä palkinto H&A Siivouspalvelulle

George Gbenga Emmanuel ja  Adebowale Lawal H&A Siivouspalvelusta.

Hyvästä ilmastotyöstä palkinto H&A Siivouspalvelulle

Julkaistu 16.02.2017

HSY myönsi HEI – Helsingin seudun ilmastopalkinnon 2017 vantaalaiselle H&A Siivouspalvelulle pitkäjänteisestä ympäristötyöstä. HSY:n palkintoraati totesi siivousalan hyvin kilpailluksi alaksi ja  että yritys on osannut hienosti nostaa ympäristönäkökohdat kilpailuvaltikseen. Raati näkee H&A Siivouspalvelun oman alansa edelläkävijänä.

Palkittu yritys on onnistunut pienentämään logistiikasta aiheutuvia ilmastopäästöjä. Reittisuunnittelun kulmakiviä ovat pyöräily, kävely ja julkiset kulkuneuvot. Työntekijän asiakaskohteet valitaan siten, että kulkeminen taittuu näillä mahdollisimman helposti. Samalla on saatu säästöä matkakuluihin. Lisäksi sporttipassikampanja palkitsee ahkerimmat arkiliikkujat.

H&A Siivouspalvelut on kutistanut kemikaaleista syntyvää ympäristökuormitusta. Suuri osa puhdistusaineista on ympäristömerkittyjä ja kemikaalien käyttöä suitsivat annostusjärjestelmät sekä uudet laitteet ja siivousmenetelmät. Henkilöstön ympäristökoulutus on keskeisessä roolissa yrityksen toiminnassa. H&A Siivouspalvelulla on ollut Ekokompassi-ympäristöjärjestelmä käytössään vuodesta 2012 asti.

Lisää aiheesta https://www.sttinfo.fi/tiedote/hsy-palkitsi-hyvasta-ilmastotyosta-ha-sii...

(STT Uutispalvelu)