SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » PK-yritykset hakivat KIRA-digi-kokeiluihin

PK-yritykset hakivat KIRA-digi-kokeiluihin

Julkaistu 13.02.2017

KIRA-digi-kokeiluiden toinen hakukierros keräsi 43 hakemusta. Alustavan tiedon mukaan hankkeiden suunniteltu kokonaisvolyymi on noin 5,2 miljoonaa euroa, josta alan oma rahoitus on noin 3,3 miljoonaa euroa ja haettu KIRA-digi-rahoitus noin 1,9 miljoonaa euroa. Toisen hakukierroksen rahoituksen saajat julkistetaan 13.3.2017.

Hakijoina oli 28 yritystä, kolme kuntaa ja kolme kuntayhtymää, kaksi säätiöitä, yksi tutkimuslaitos, yksi yhdistys ja yksi kiinteistöyhtymä.

Kokeiluhankerahoitusta hakeneet yritykset ovat pääosin pk-yrityksiä, joita 28 hakijasta oli 19. Keskisuuria tai suuryrityksiä oli seitsemän. Yhden yrityksen osalta tieto puuttuu.

Digitalisaatiokokeiluja rahoitetaan yhteensä 4,4 miljoonalla eurolla

Keväällä 2017 järjestetään vielä yksi haku. Hakukierroksia on yhteensä kuusi vuosina 2016-2018, minä aikana kokeiluja rahoitetaan 4,4 miljoonalla eurolla. Kokeiluhankkeiden teemat voivat liittyä esimerkiksi kiinteistö- ja rakentamisalan tietoon, palveluihin tai toimintamalleihin.

Lisätietoja:

www.kiradigi.fi