SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Sinituote avaa moppikoulun neljäsluokkalaisille

Sinituote avaa moppikoulun neljäsluokkalaisille

Julkaistu 13.02.2017

Suomi 100 -juhlavuonna Sinituote antaa lahjaksi siivouskoulutuksen ja -välineet 10-vuotiaille. 4. luokkalaiset koululaiset voivat osallistua siivouskurssille, jotka toteutetaan yhteistyössä Marttaliiton kanssa. Mukaansa siivouskoulusta oppilaat saavat lapsille mitoitetun mopin varsineen ja moppiajokortin.

Taloustutkimuksen ja Norstatin viime vuonna tekemien tutkimusten mukaan nuoret aikuiset noudattavat omassa taloudessaan kotona oppimiaan siivoustapoja. Hyvät siivoustottumukset syntyvät luontevasti, kun koko perhe siivoaa yhdessä. Tutkimukset osoittavat, että kodeissa siivoaminen on muuttunut tarpeen mukaiseksi, vakiintuneita siivouspäiviä ei enää ole eikä suursiivouksia tehdä yhtä yleisesti kuin aikaisemmin.  Sinituote on valmistanut juhlavuoden kunniaksi myös kampanjatuotevalikoiman.