SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Smart Care Trio System

Smart Care Trio System

Julkaistu 14.02.2017

 

 

 

 

Dr. Schutz Finland on aloittanut Smart Care Trio System -menetelmän maahantuonnin. Progentan Euroopan edustaja Marijn van Dijkhuize ja Dr Schutzin Janne Laaksonen esittelivät kolmiharjaista konetta joulukuussa Suomessa. Tuote-esittelyssä pestiin noin 1000 neliömetrin toimistotilan Heuga/Interface tekstiililaattamatto.
Tekstiililattiavalmistajista mm. Modulyss, Interface ja Desso ovat ottaneet Smart Care Trio System -menetelmän hoito- ja huolto-ohjeisiinsa koneen helppokäyttöisyyden takia. Koneen paino on noin kuusi kilogrammaa ja vesisäiliön tilavuus on noin viisi litraa. Koneessa käytetään siihen suunniteltua kapseloivaa pesuainetta, joka sopii myös tahrojen poistoon. Kone toimii kaikenlaisilla mattotyypeillä, kun käytettävissä on kolme erilaisilla kovuuksilla ja värikoodeilla varustettua harjasettiä. Valmistaja suosittelee säännöllistä imurointia mattoimurilla ja puhdistusta kaksi-kolme kertaa vuodessa Trio System -koneella. Menetelmän etuja ovat nopea kuivuminen, hiljainen käyntiääni, hajuttomuus ja minimaalinen vedenkäyttö, jotka vähentävät jälkivahinkojen syntymistä. Kone on Green Seal -sertifioitu. Se sopii käytettäväksi toimistoissa, lentoasemilla, hotelleissa, sairaaloissa ja kouluissa.

Lisätiedot: Dr. Schutz Finland, Janne Laaksonen, 0400 188 485, janne.laaksonen@drschutz.fiMarijn van Dijkhuize ja  Janne Laaksonen


Koneessa käytetään kapseloivaa pesuainetta.