SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Uusi Götaland-mallisto

Uusi Götaland-mallisto

Julkaistu 14.02.2017

Götaland-malliston vintage-henkiset kolmisauvaiset tammiparketit heijastelevat nimiensä mukaisesti Götanmaan ainutlaatuista luontoa. Götaland-malliston suunnittelussa on ollut tavoitteena tuoda puun luonnollinen kauneus esille. Lattioiden yksilöllinen puun tuntua korostava ilme on saatu aikaan harjauksella ja kohokuvioinnilla sekä sahausjäljillä. Reunaviisteet antavat näille kolmisauvaisille parketeille oman tunnelmansa. Öljykäsittely säilyttää puun luonnollisen tunnun ja tekee lattiasta kestävän. Mallistossa on kaikkiaan viisi eri sävyistä vintage-henkistä tammiparkettia.   Götaland-malliston parkettien laudan mitat ovat 15x196x2419 mm. Paketissa on 2,84 m².

Lisätiedot: Kährs Group, Karelia-Upofloor Oy, puh. 020 740 9780, tilaukset@kareliaupofloor.com, www.kahrs.com