SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 02 » Uusi julkaisu työyhteisölle

Uusi julkaisu työyhteisölle

Julkaistu 13.02.2017

Työturvallisuuskeskuksen (TTK) palveluryhmä on tuottanut julkaisun Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä (8 euroa). Sen tarkoituksena on tukea työpaikkoja yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämisessä, monimuotoisuuden johtamisessa sekä näihin aiheisiin liittyvien lakisääteisten velvoitteiden toteuttamisessa. Julkaisu on suunnattu johdolle, esimiehille, työsuojeluhenkilöstölle, luottamushenkilöille sekä henkilöstön kehittämistehtävissä toimiville. Kirjoittaja on Työturvallisuuskeskuksen (TTK) asiantuntija Päivi Rauramo, vastuualueina palveluryhmä, yksityiset palvelualat ja työhyvinvointi.

Monimuotoisuus, yhdenvertaisuus ja tasa-arvo työyhteisössä, TTK 2016, myös pdf-tiedostona.