SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 04 » Toiminnanjohtajalta

Toiminnanjohtajalta

Julkaistu 12.04.2017

Sinä ja Puhtausala kehityksen kärjessä 10. – 12.5. Tampereella

Kun edetään vauhdilla kohti fantastista Suomen kesää, niin samaan aikaan on jo aivan ovella puhtausalan päätapahtuma ja vuoden suurin kohtauspaikka Finnclean-messut.

Näytteilleasettajat ovat jo kuukausia valmistelleet omaa messutoimintaansa säväyttääkseen Sinut, arvoisa messuvieras. Kuten messujen teemakin – Sinä ja Puhtausala kehityksen kärjessä – kertoo, messujärjestäjinä toivomme, että Sinä todella olet näyttelyasettajien fokuksessa ja että puhtausalan uudet konseptit ja tuotteet tulevat hyvin esille messuilla. Tiedän, että messuille tulee paljon uutuuksia ja tuotelanseerauksia, joihin puhtausalan ammattilaisen on suorastaan pakko tutustua.

Messuilla on myös trendikästä oheisohjelmaa, vaikka olemmekin karsineet oheistarjontaa viime kerrasta. Järjestämme laadukkaat Finnclean-koulutukset alan ajankohtaisista aiheista. Avajaispäivänä on avausseminaari, jossa etsitään keinoja varmistaa puhtauspalvelun sopimuksen mukainen laatu.

Torstai-iltana avautuu heti messujen jälkeen ”Pikku Amsterdam” ravintola Barcelonassa messurakennuksessa. Tapahtumassa palkitaan Puhtausalan vuoden teko 2016, lisäksi tarjolla on maittavaa ruokaa ja muuta ohjelmaa. Perjantaina on luvassa Puhtausalan ammattilainen -kilpailun finaali.
Tapahtumalavalla nähdään tasaisesti tietoiskuja ja muuta ohjelmaa. Kaikista näistä löytyy lisätietoa osoitteesta www.puhtausala.fi ja tämän lehden sivuilta.

Sinä, arvoisa puhtausalan toimija, ethän jätä alamme huippupäiviä väliin? Haluathan pysyä mukana kehityksen kärjessä?  Messuilta löydät varmasti uutta tietoa ja uusia tuotteita itsellesi, tiimillesi tai organisaatiollesi harkittavaksi.

Nähdään Tampereella

Harri