SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 04 » Työhyvinvoinnin edistämisestä tunnustus Arja Pajuselle

Työhyvinvoinnin edistämisestä tunnustus Arja Pajuselle

Julkaistu 27.04.2017

HUS Desikon Iho- ja allergiasairaalan laitoshuolto ja sen palveluesimies Arja Pajunen on palkittu HUSin vuoden 2016 työhyvinvoinnin huippuyksikkönä ja -esimiehenä.
Tunnustuspalkinnon perusteluina todetaan muun muassa, että huippuyksikössä toimitaan Työhyvinvointiohjelman ja -suunnitelman mukaisesti. Työhyvinvointitoiminta on esimerkillistä ja yksikössä noudatetaan hyviä toimintatapoja, jotka ovat myös jaettavissa muiden yksiköiden käyttöön.

Palkitsemisperusteiden mukaan huippuesimies toimii esimerkillisesti ja on uudistumiskykyinen. Hänen toiminnassaan näkyvät työhyvinvointiohjelman ja –suunnitelman linjaukset, jotka on viety käytäntöön. Tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelman linjaukset toteutetaan esimiehen johdolla. Toiminnallaan esimies vaikuttaa siihen, että HUS:n strategiset avaintavoitteet toteutuvat.