SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 06 » CMS-messuille Berliiniin syyskuussa

CMS-messuille Berliiniin syyskuussa

Julkaistu 05.06.2017

Berliini on syyskuussa yhden viikon ajan maailman puhtausalan keskus. Syyskuun 19. – 22. päivänä kansainväliset puhtausalan messut, CMS Berlin 2017 – Cleaning.Management.Services, antavat kattavan kuvan koko ammattimaisen puhdistustekniikan markkinoiden tuotteista, järjestelmistä ja menetelmistä.

Saksalaisten ja ulkomaalaisten näyteilleasettajien kovan kiinnostuksen vuoksi Berliinin messuille on varattu ExpoCenter Cityn ylimääräinen halli. CMS 2017 -messujen yhteydessä järjestetään 18.–20. syyskuuta myös maailman rakennusalan palveluntarjoajien liiton (World Federation of Building Service Contractors, WFBSC) kongressi, joka tuo ensimmäistä kertaa kaikkien maanosien huippupäättäjät Berliiniin. Keskeisenä aiheena on "Puhtausala digitaalisessa maailmassa – prosessit, ihmiset, tekniikka". Maailmankonferenssin, ammattimessujen ja verkostotapahtumien yhdistäminen tekee CMS-tapahtumasta maailmanlaajuisesti vuoden 2017 merkittävimmän alan tapahtuman.

22. WFBSC-kongressi

Konferenssin osanottajat pohtivat mm., minkälainen merkitys ja minkälaisia vaikutuksia talouden ja yhteiskunnan digitalisoinnilla on teolliseen puhtausalaan ja minkälaisia haasteita ala tulee kohtaamaan. Esitelmien keskeisiä aiheita ovat vaikutukset ihmisiin, niin työntekijöihin kuin asiakkaisiinkin, ja automatisointi. WFBSC-kongressin avaa EU-komissaari Günther Oettinger. Tapahtumapaikka on Berliinin messualueen halli 7. Ilmoittautuminen 22. WFBSC-kongressiin on mahdollista 27. heinäkuuta 2017 asti ennakkoilmoittautumishintaan.
Lisätietoja 22. WFBSC-kongressista on saatavilla osoitteessa www.wfbsc2017.berlin

Eri kohderyhmille järjestetyt tapahtumat

CMS Berlin on kansainvälinen verkosto puhtaus- ja hygienia-alan ammattilaisille, joka tekee yhteistyötä ammattijärjestöjen kanssa ja puhuttelee kaikkia alan kohderyhmiä. Terveydenhuolto-, hotelli- ja ravintola-alan edustajille ja yhteiskunnan eri tahoille tarkoitettujen räätälöityjen seminaarien ja kiertokäyntien lisäksi Berliinin messut järjestävät 21. syyskuuta uudenlaisen tapahtumamuodon kohderyhmälle "raideliikenteen puhtauspalvelut". Kansainvälisten liikennealan yritysten toimitusjohtajat ja niiden ostopäälliköt kutsutaan henkilökohtaisesti korkean tason "Mobility Cleaning Circle" -verkostointitapahtumaan, jossa heidät saatetaan yhteen kansainvälisten puhtausalan huippuedustajien kanssa. Myös teema "Laundry" (pyykki) tulee olemaan CMS 2017 -messuilla vahvemmin esillä. Keskipisteessä on puhdistusliinojen pesu ja koneiden ja pesuaineiden oikeaoppinen yhdisteleminen.

CMS 2017 -messut järjestää Messe Berlin GmbH. Lisätietoja CMS Berlin 2017 -tapahtumasta löytyy osoitteesta www.cms-berlin.com, Twitter: #CMS_Berlin