SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 06 » Sinä ja puhtausala kehityksen kärjessä

Sinä ja puhtausala kehityksen kärjessä

Julkaistu 05.06.2017
Tehokas ja hyvä työsuoritus edellyttää, että tieto on saatavilla silloin kun sitä tarvitaan. Finncleanmessuilla esiteltiin monia ohjelmia ja sovelluksia, joissa digitaalisuutta hyödyntäen voidaan parantaa niin tiedon nopeaa saavutettavuutta kuin sen hyödyntämistä. Seuraavassa muutamia esimerkkejä.

TEKSTI: TARJA VALKOSALO

■ Ennustetaan, että 3D-tulostus mullistaa tuotteiden valmistuksen tulevaisuudessa.Tuotekehityksessä se on
hyvä apuväline. Sappaxin uuden puolipitkävartisen lattiaharjan kahva saa lopullisen muotoilun 3D-tulostettujen
koekappaleiden testauksen pohjalta.Tavoitteena on kehittää kahva, jossa ranteen rasittuminen on mahdollisimman
vähäistä.

■ Kävijät saivat kokeilla Lindströmin Smart Washroom -sarjan pyyheannostelijoiden toimivuutta myös messuhallin wc-tilassa. Mobiilisovelluksen avulla saa ajantasaista tietoa käsipyyherullan käytöstä ja interaktiivinen näyttö kerää myös asiakaspalautteen.


■ Diversey Care tuo syksyllä markkinoille IntelliCare-seurantajärjestelmän,jossa älyteknologian avulla voi seurata reaaliaikaisesti käsihygienia-annostelijoiden täyttöasteita ja käyttömääriä. Järjestelmä järkevöittää siivoojan työtä, sillä turhat tarkistuskäynnit jäävät pois. Älyteknologia näyttää myös tilanteet, joissa tarvitaan opastusta – esimerkiksi, jos käsidesinfektioaineen kulutus ei vastaa tiloissa tapahtuvaa toimintaa.


■ KiiltoClean satsaa tuoteinformaation jakamiseen verkkosivujen kautta. Youtubessa olevasta KiiltoCleanin puhtausklinikasta löytyy niin asiantuntijakeskusteluja henkilö- ja ympäristöhygieniaan liittyvistä aiheista kuin tietoa tuotteiden oikeasta käytöstä ja työmenetelmistä.

■ Sappaxin tuotteiden käyttötietoa on saatavilla maksuttomina sovelluksina sovelluskaupoista. Sovelluksessa on eri kieliversioita.