SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 06 » Tapahtumia messuilla

Ohjelmalavalla työvaatenäytöksessä tamperelaisen Aalto Cleanin työntekijät esittelivät E Laiho Oy:n mallistoa, jonka suosikkiasuja ovat muun muassa kätevät liivit ja essut. Vileda Professionalin välineet olivat mukana lavalla.

Tapahtumia messuilla

Julkaistu 05.06.2017


Finnclean-koulutustilaisuudessa Minna Kyllisen luentoa seurasi 200 hengen yleisö. Neljä tärkeintä asiaa epidemioiden ennaltaehkäisyssä ovat käsihygienia, mistä ja miten mikrobit tarttuvat, aseptinen työtapahygienia ja kaikkien siivousvälineiden puhtaus, Minna Kyllinen tiivisti. Katso video

Koeajoradalla pääsi kokeilemaan käytännössä siivouskoneita.Puhtausalan ammattilainen -kilpailun finalisti Maria Alasaari suorittamassa yhdistelmäkoneen esittelytehtävää tuomaristolle.