SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 06 » VILEDA PROFESSIONAL MULTISTEEL PLUS

VILEDA PROFESSIONAL MULTISTEEL PLUS

Julkaistu 06.06.2017

MultiSteel Plus -siivousvaunu soveltuu kaikkiin kohteisiin ja käyttöympäristöihin, jopa korkean hygienian kohteisiin. Tyylikäs rungon pinnoite on edustava ja antaa kestävän suojan vaunulle helppoa ylläpitoa unohtamatta. Vaunussa on suunniteltu
kaikki toimimaan päivittäisen ylläpitosiivouksen tarpeiden mukaan. Kaikelle on omat paikkansa ja tilan käyttöä voidaan muuttaa tarpeiden muuttuessa. Vaunussa on vakiovarusteena kaksi moppilaatikkoa, kaksi sankoa pyyhkeille, kaksi tarvikekoria
sekä kaksi pyykkipussia. Kun kohde on suuri, vaunuun voidaan lisätä runsaasti enemmän säilytystilaa ja toimivuutta. MultiSteel Plus -siivousvaunun toiminnallisuus ja sen myötä järjestys ovat omaa luokkaansa.
Lisätietoja: Vileda Professional, Jussi Kotomäki, p.0400 693241, jussi.kotomaki@fhp-ww.com