SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 09 » Taitteluohjeellinen Vileda Professional MicronQuick

Taitteluohjeellinen Vileda Professional MicronQuick

Julkaistu 07.09.2017

 

 

Vileda Professional tuo nyt markkinoille Joutsenmerkityn taitteluohjeellisen MicronQuick- mikrokuitupyyhkeen. MicronQuick on ensimmäinen uuden sukupolven mikrokuitupyyhe, jossa hyödynnetään uutta Micron fibre -kuidun halkaisuteknologiaa. Sataprosenttinen mikrokuiturakenne ja markkinoiden ohuin kuitu tuovat pyyhintään puhdistustehon, kiiltävän tuloksen ja kulutuskestävyyden. Oikein taiteltuna ehkäisee ristikontaminaatioiden syntymistä, hyödyntää pyyhkeen kokonaan ja järjestelmällinen käyttö varmistaa lopputuloksen.
MicronQuick taitteluohjeellinen, sininen, pyyhkeeseen painettu 8-osainen taitteluohje (neljä pintaa per puoli). MicronQuick taitteluohjeellinen, punainen: pyyhkeeseen painettu 8-osainen taitteluohje (4 pintaa per puoli). Etupuolella on oikea pyyhintäjärjestys, taustapuolella wc-istuimen pyyhintäjärjestys.

Lisätietoja: Vileda Professional Jussi Kotomäki Puh. 0424 286 627, jussi.kotomaki@fhp-ww.com, www.vileda-professional.fi