SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 10 » Aisti-vartalonhoitotuotteiden sarja

Aisti-vartalonhoitotuotteiden sarja

Julkaistu 23.10.2017

 

Suomalaiseen Aisti-tuotesarjaan kuuluvat suihkugeeli, kosteusemulsiot, käsi- ja jalkavoide. Se tarjoaa miellyttävän tuoksuisia vartalonhoitotuotteita, jotka saavat olon tuntumaan raikkaalta ja pirteältä.
Aistin tuotevalikoima on kasvanut kuluttajien toiveisiin perustuvilla suihkugeeleillä. Uusien Aisti-suihkugeelien kehitykseen ovat osallistuneet suomalaiset naiset, ja tuotekehityksessä on huomioitu heidän toiveensa, kuten sopivasti vaahtoava koostumus, geelin helppo huuhtoutuvuus sekä raikkaat tuoksut. Kotimaiset Aisti-suihkugeelit on valmistettu Turussa. Kaikilla kolmella Aisti-suihkugeelillä on nopea ja tehokas koostumus.

Lisätiedot: KiiltoClean Oy Kuluttajaneuvonta puh. 050 410 6145 (ti ja to 9-11), kiiltoclean.fi