SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 10 » OrboTech Finland Oy

OrboTech Finland Oy:n asiakkuustiimi vasemmalta oikealle Panu Kallio, myyntivastaava pk-seutu ja Länsi-Suomi, Harri Piiparinen, toimitusjohtaja, Juhani Joensuu, myyntivastaava pk-seutu, Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomi ja Heidi Kärki, myynti- ja markkinointiassistentti.

OrboTech Finland Oy

Julkaistu 23.10.2017
SSTL Puhtausala ry:hyn kuuluu noin 100 yritysjäsentä, jotka edustavat laajalti puhtausalan ammattitaitoa ja osaamista. Tämän vuoden helmikuussa perustettu OrboTech Finland Oy tuo maahan, markkinoi ja myy siivouskoneita ja -tarvikkeita. Päätuotteet ovat Orbot-koneet, UltraH2O-puhdasvesijärjestelmä sekä Rekola Reflex -järjestelmä.

OrboTech Finlandilla on toimitilat - toimisto, näyttelytila ja varasto - Mäntsälässä hyvien logististen yhteyksien varrella. Henkilöstöä on tällä hetkellä neljä henkilöä.

”Meillä on oma myyntitiimi, jossa vastuut on jaettu maantieteellisesti ja osittain asiakaskohtaisesti.

Tämän lisäksi tukenamme on maantieteellisesti rakennettu Premium-jälleenmyyntiketju ja huoltoliikkeet”, toimitusjohtaja Harri Piiparinen kertoo.
Orbotechin loppukäyttäjäasiakkaat löytyvät siivousliikkeistä, julkiselta sektorilta, hotelleista, uimahalleista ja urheiluhalleista sekä yleisesti kaikkialta, missä tilojen puhtaus on merkittävä asia asiakkaille ja heidän asiakkailleen.

Piiparinen pitää yrityksen tulevaisuudennäkymiä erinomaisina, koska megatrendit ohjaavat markkinoita kohti yrityksen tuotekonseptia. OrboTech tuo alalle yksinkertaisen konseptin, jonka avulla pinnat saadaan todella puhtaaksi ekologisesti kestävällä tavalla: Innovatiiviset Konseptit, jotka muuttavat puhtausalaa.

 

Ultra H20 -puhdasvesijärjestelmä, Rekola Reflex Trolley -vaunu, Orbot-siivouskone,  Rekola Reflex -kuivain

 

 

 


orbotech.fi  


OrboTech