SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 10 » Sphera Nordstar Evolution

Sphera Nordstar Evolution

Julkaistu 23.10.2017

 

 

Uusi Sphera Nordstar Evolution -mallisto esittelee homogeenisen vinyylin design-innovaation. Evolution tarjoaa kolme eri design-suuntausta: yksivärinen, sävytetty ja helmenhohto. Kaikki malliston 24 väriä ovat keskenään yhteensopivia ja ne sopivat myös yhdisteltäviksi muiden Sphera-mallistojen kanssa. Evolution soveltuu erinomaisesti moderneihin ja nykyaikaisiin ympäristöihin.
Sphera Nordstar on erittäin hyvin mittansa pitävä, sillä on erittäin alhaiset päästöt ja se on 100-prosenttisesti ftalaatiton. Sphera on helppo asentaa, puhdistaa ja ylläpitää. SMART-pintakäsittely suojaa kemikaaleilta, naarmuuntumiselta ja tahroilta.

 Lisätiedot: Forbo Flooring Finland Oy, p. +358 (0)9 862 30 300, info.finland@forbo.comwww.forbo-flooring.fi