SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 11 » IntelliCare-annostelujärjetelmä

IntelliCare-annostelujärjetelmä

Julkaistu 28.11.2017

IntelliCare-annostelujärjestelmä tarjoaa käsihygieniaratkaisun lähes kaikkiin käyttöympäristöihin mm. terveydenhuollossa, hoivalaitoksissa, ammattikeittiöissä, oppilaitoksissa, toimistoissa, kauppakeskuksissa.

Järjestelmässä on kaksi erilaista annostelijaa: automaattinen ja manuaalinen annostelija. IntelliCare automaattinen annostelija on markkinoiden ensimmäinen hybridiannostelija. Tämä tarkoittaa, että paristojen loputtua annostelija toimii manuaalisesti eikä käyttäjä jää ilman tuotetta. Asiakkaat ovat olleet vahvasti mukana annostelijoiden suunnittelussa.

Sama annostelija annostelee nestemäisiä, vaahtovia ja voidemaisia tuotteita. Annosmäärä on säädettävissä annosteltavan tuotteen mukaan. Annostelijan isosta ikkunasta näkee käytössä olevan tuotteen ja paljonko sitä on jäljellä. Hybridiannostelija hälyttää, kun tuote tai paristot ovat loppumassa.

Tuotteet on pakattu hygieenisiin, ilmatiiviisiin, annostelupumpulla varustettuihin IntelliCare-vaihtopulloihin. Isosta vaihtopullosta (1,3 l) tulee annostuksesta riippuen jopa 3250 annosta. Tyhjentyessään vaihtopullo menee kokoon takaosastaan etuosan jäädessä tasaisena näkyviin.

Annostelijoiden värit ovat valkoinen ja musta. Lisäksi niihin on saatavissa tippa-alustat. Musta lattiateline tarjoaa hyvää käsihygieniaa esimerkiksi lounasruokaloihin, ravintoloihin ja vastaanottoihin.  Käsihygieniatuotevalikoimassa pesunesteet ja -vaahdot, joista löytyvät myös Joutsen, Allergia ja Astmaliiton, Kosher ja Halal -hyväksytyt  valmisteet. Valikoimassa on myös desinfioivat käsienpesunesteet ja -vaahdot ja käsihuuhde, joiden desinfiointiteho on todistettu EN-testein. Ihon hoitoon on kosteusvoide.

Lisätiedot: Diversey, www.diverseysolutions.com/fi