SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 11 » LAPÉ Collection tuotteet

LAPÉ Collection tuotteet

Julkaistu 28.11.2017

LAPÉ Collection -sarjaan kuuluvat käsienpesunesteet ja -voiteet ja uusimpana tulokkaana hius- ja vartaloshampoo. Tuotesarjan pullot sopivat mihin tahansa ympäristöön ja antavat tilalle perinteisiä annostelijoita hienostuneemman ilmeen.  Tuoksuvaihtoehdot ovat sitruunan ja vihreän teen tuoksusta syntyvä itämainen sitrustuoksu ja hunajan ja vaniljan-tuoksu.
Pesunesteet ja voiteet on pakattu 300 ml:n pulloihin, jotka on uudestaan täytettävissä. Sarjaan kuuluu lukittavat seinätelineet, jotka pitävät pullot paikoillaan. LAPÉ Collection sopii ravintoloihin, hotelleihin, koulutuskeskuksiin, toimistoihin ja kuntosaleille

Lisätiedot: Diversey, www.diverseysolutions.com/fi