SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 11 » Suomen Kotityöpalveluyhdistys

Suomen Kotityöpalveluyhdistys

Julkaistu 28.11.2017
Suomen Kotityöpalveluyhdistys palkitsi Sanna Salmisen ja Sahera Koti puhtaaksi Oy:n

Kouluttaja Sanna Salminen TAKK:sta valittiin vuoden 2017 kotityöpalvelualan kouluttajaksi. Valinnan suoritti ministeri Lauri Tarasti. Perusteluissa Tarasti korostaa Sannan pitkää työuraa kotityöpalvelualan koulutusten parissa ja hänen toimintansa asiakaslähtöisyyttä. Muut ehdokkaat olivat Maarit Nissi Oulun Palvelualan Opistosta, Mirja Martin Edupolista ja Anna-Kaisa Turpeinen Esedusta. Opetusneuvos Markku Kokkonen valitsi vuoden 2017 Kotityöpalveluyritykseksi Sahera Koti puhtaaksi Oy:n Tampereelta. Perusteluina valinnalle olivat laadukas ja innostunut työskentely kotityöpalvelualalla. Yrityksessä on ennakkoluulottomasti raikastettu koko alan imagoa ja arvostusta omilla asenteilla ja teoilla. Yritys täyttää myös alan yrittäjien laatimat kriteerit vuoden yritykselle. Muut ehdokkaat vuoden yritykseksi olivat Kotipalvelu Matleena Kiteeltä ja KS Palvelut Kuopiosta.