SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2017 » 11 » SURE Desinfioiva käsienpesuneste

SURE Desinfioiva käsienpesuneste

Julkaistu 24.11.2017

SURE Desinfioiva käsienpesuneste on hajusteeton ja väriaineeton desinfioiva käsienpesuneste, joka täyttää tiukat desinfiointistandardit. Tuote soveltuu erittäin hyvin ruoanvalmistustiloihin sekä käyttöalueille, joissa edellytetään korkeaa hygieniaa. Tuotekehityksessä on erityisesti otettu huomioon turvallisuus. SURE Desinfioiva käsienpesuneste on 100-prosenttisesti biohajoava, eikä sisällä triklosaania tai parabeeneja.    Puhdistaa ja desinfioi kädet samanaikaisesti. Desinfiointi perustuu maitohappoon, joka ehkäisee mikrobien kuten bakteerien hiivojen ja sienten kasvua. Läpäisee EN-testit: EN1499, EN13727, EN13624 (hiivat), EN1276, EN1650.Tehoaa MRSA:han. Läpäisee uusimmat käsien desinfiointia koskevat biosidiasetuksen testivaatimukset. Tutkittu hellävaraisuus iholle (ROAT, TEWL & Lapputestit). Ei käyttäjälle tai ympäristölle vaarallisia luokituksia. Ei sisällä triklosaania tai parabeeneja.

Lisätiedot: Diversey, www.diverseysolutions.com/fi