SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » ATOPs ohjelmistoon uusi oppimisympäristön tilamalli

ATOPs ohjelmistoon uusi oppimisympäristön tilamalli

Julkaistu 06.02.2018
ATOPs ohjelmistoon on tullut uusi oppimisympäristön tilamalli sekä uusia työaikastandardeja.

Kiinteistöjen tilaratkaisujen muuttuessa työntutkimukseen pohjautuvan tutkitun ja mallinnetun laskentatiedon tarve kasvaa myös erilaisissa oppimisympäristöissä.
Atop-Tieto julkaisee uusimman ohjelmistopäivityksen (ATOP 2018/24.0) yhteydessä ohjelmiston tietopankkiin uuden oppimisympäristön tilamallin. Myös tekstiilipintaisten huonekalujen ja tekstiililattioiden yleistymisen myötä tarve niiden mitoittamiseen on lisääntynyt. Tilojen mitoittamisen avuksi olemme tehneet uusia työntutkimuksia seuraavasti: Tekstiilipintaisten istuimien (jakkarat ja pallit) imurointi, Tekstiililattian imurointi Lindhaus LS38 LI-ION matto- ja rikkaimurilla, Tekstiililattian imurointi LS50 Hybrid matto- ja lattiaimurilla, Tekstiililattian puhdistus LW46 Hybrid Dual Core -yhdistelmäkoneella, Lattian pesu iMop XL -yhdistelmäkoneella sekä Lattian kuiva- ja kosteapyyhintä Taski Sum kertakäyttömopilla (leveydet 40 cm ja 60 cm).

Lisätiedot: Atop-Tieto Oy, p. 020 786 1100, www.atop.fi, atop@atop.fi