SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » Ejendalsin TEGERA Infinity Innovatiivisia viiltosuojakäsineitä

Ejendalsin TEGERA Infinity Innovatiivisia viiltosuojakäsineitä

Julkaistu 06.02.2018

Ejendalsin kehittämästä CRF -viiltosuojakuidusta valmistetut TEGERA Infinity -malliston uutuudet suojaavat teräviltä esineiltä ja lisäävät työskentelytehokkuutta. Suojakäsineiden sormituntuma ja istuvuus yhdistettynä viiltosuojaan tekevät työstä ergonomista ja turvallista.

TEGERA Infinity  -malliston suojakäsineiden materiaalit eivät sisällä haitallisia kemikaaleja ja täyttävät OEKO-TEX -standardin vaatimukset. Suojakäsineet täyttävät myös päivitetyt eurooppalaiset EN388: 2016 -standardit.

Infinity -malliston suojakäsineissä yhdistyy uusi pinnoitemateriaali ja erikoissuojakuidut, mitkä tekevät niistä käyttömukavat. Pinnoitemateriaalina on käytetty nitriilin ja vesipohjaisen polyuretaanin (PU) yhdistelmää, joka suojaa tehokkaasti lialta ja öljyltä. Neljässä uudessa mallissa on myös käytetty pehmeää CRF -viiltosuojakuitua, joka mahdollistaa tarkan sormituntuman.

Kattava valikoima turvalliseen työhön

Infinity-mallistoon kuuluu nyt yksitoista eri käyttötarkoituksiin suunniteltua suojakäsinemallia.

Käteenistuvat ja pehmeät uutuusmallit TEGERA 8805 ja 8806, ovat suunniteltu erityisesti työssään kosketusnäyttöjä käyttäville. Nämä suojakäsineet sopivat erinomaisesti esimerkiksi asennustöihin. Lisäksi mallistossa on kaksi korkeamman CRF TDM-Cut Level D viiltosuojaluokan suojakäsinettä. Erikoispitkällä varrella varustettu TEGERA 8811 käsine suojaa myös käyttäjänsä ranteita.  Kokonaan pinnoitetut TEGERA 8812 käsineet suojaavat käsiä vedeltä, öljyltä ja viilloilta. Kaksikerroksinen pinnoite mahdollistaa hyvän joustavuuden CRF -viiltosuojakuitujen suojatessa käsiä teräviltä esineiltä.

Lisätiedot: Ejendals Suomi Oy p. (06) 2146 11, Tom Roberts, p. +358405413770, tom.roberts@ejendals.com

www.ejendals.com