SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » Etunti – ilmainen ohjelma liikkuvan työn hallinnointiin

Etunti – ilmainen ohjelma liikkuvan työn hallinnointiin

Julkaistu 06.02.2018

Digisten Oy julkaisi tammikuussa 2018 erityisesti siivousalan yrityksille kehitetyn, ilmaisen Etunti-ohjelman liikkuvan työn hallinnointiin ja kehittämiseen. Ohjelman käyttö on ilmaista aina 500 työtuntiin asti joka kuukausi. Siivousyritykset voivat Etunnin avulla tehostaa omaa toimintaansa mm. työajanseurannalla, johon kuuluu työntekijän mobiilisovellus, työvuorosuunnittelulla, laskutuksella, online-varauskalenterilla ja asiakassuhteiden hoitoon ja yhteydenpitoon tarkoitetulla eDico-mobiilisovelluksella. Etunnin avulla yrittäjä pääsee seuraamaan tarkasti ja reaaliajassa tehtyjä töitä ja matkoja sekä niihin käytettyä aikaa. Asiakkaalle on myös helppo todentaa, milloin työntekijä on ollut paikalla ja kuinka kauan. Työvuorosuunnittelu ja työvuorojen lähetys työntekijöille on helppoa, eikä erillisiä lappuja, soittoja tai viestejä enää tarvita.

Koko palveluketju on sisällytetty ohjelmaan online-varauksesta laskutukseen.

Lisätiedot: Digisten Oy Veiko Poldkivi, p. +358 40 761 4366, https://etunti.fi/