SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » Forbon Marmoleum Modular -linoleumilaatat

Forbon Marmoleum Modular -linoleumilaatat

Julkaistu 27.02.2018
Forbo lanseeraa uuden Marmoleum Modular -linoleumilaattamalliston. Marmoleum Modular -lankut ja -laatat ilmentävät puun, betonin, kiven, marmorin ja eri tehostevärien visuaalisuutta.

Marmoleum Modular -kuoseja on saatavana neljää eri kokoa ja 51 eri väriä, joita voidaan käyttää yksinään tai sekoittaa ja yhdistellä toistensa kanssa. Marmoleum Modular koostuu kuudesta mallistosta, Lines, Textura, Slate, Shade, Marbled ja Colour.

Marmoleum Modular Lines -malliston viivakuoseilla luot kauniit ja luonnonmukaiset lattiat. Textura-mallistoon on vuorostaan lisätty kohokuviointi, mikä tekee lattioista elävän näköiset. Marmoleum Modular Slate on uusi luonnollinen kohokuvioitu kivikuosi, joka antaa vaikuttavan kolmiuloitteisen vaikutelman. Kuosissa yhdistyy kiven ajaton estetiikka sekä linoleumin puhtaus. Shade-mallisto sisältää harmaan ja beigen sävyjä, joilla voit luoda kauniin yhtenäisen ilmeen. Marbled marmoroitu kuosi on ajaton ja tyylikäs, joka myös piilottaa hyvin likaa. Colour-malliston värejä voidaan käyttää huomion herättäjänä tai yhdistellä muiden kuosien kanssa ainutlaatuiseksi lattiadesigniksi.

Ympäristöystävälliset ja luonnolliset linoleumilaatat valmistetaan uusiutuvista luonnonmateriaaleista, ne ovat PVC-vapaita eivätkä sisällä ftalaatteja tai muita pehmentimiä. Marmoleum Modular -laatat ovat mittatarkkoja ja kestävät kovaa kulutusta. Marmoleum-lattioissa on Tophshield2, kaksikerroksinen vesipohjainen pintakäsittely, joka estää naarmuuntumista, likaantumista ja takaa helpon puhdistettavuuden ja lattian ulkonäön säilymisen ajan kuluessa.

Marmoleum Modular antaa mahdollisuuden luoda oman makusi mukainen lattia. Mallisto kutsuu yhdistelemään laattojen muotoja, kokoja ja värejä valintasi mukaisesti. Näin voit luoda aivan uudenlaisen ja ainutlaatuisen lattiadesignin!

Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saa kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

Lisätiedot