SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » Karelia-Upofloor Oy:n toimitusjohtajaksi Heli Jaronen

Karelia-Upofloor Oy:n toimitusjohtajaksi Heli Jaronen

Julkaistu 20.02.2018
Kährs Group on nimittänyt Heli Jarosen aluejohtajaksi vastaamaan Kährs Groupin puulattialiiketoiminnan myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Baltiassa. Heli Jaronen toimii lisäksi Karelia-Upofloor Oy:n toimitusjohtajana Suomessa.

Kährs Group on Euroopan johtava puulattioiden ja PVC-vapaiden muovilattiapäällysteiden valmistaja.

Heli Jarosella on vankka kokemus myynnin ja markkinoinnin kehitystehtävistä niin rakennusalalla kuin rakennustarviketeollisuudessa. Hän on toiminut aiemmin myyntijohtajana Pukkila Oy Ab:ssä. Heli Jaronen aloitti Kährs Groupin palveluksessa 15.2.2018 ja hän on Kährs Groupin johtoryhmän jäsen.

”Suomi ja Baltian maat ovat tärkeä markkina-alue Kährs Groupille ja olemme iloisia saadessamme käyttöömme Helin vahvan osaamisen lattiapäällystealasta ja Suomen markkinoista. Aluejohtajana Helillä on keskeinen rooli niin myynnin kasvun vahvistajana kuin liiketoiminnan kehittämisessä”, sanoo Christer Persson Kährs Groupin konsernijohtaja.