SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Lehti » Artikkelit » 2018 » 02 » Uusi Hookit yleiskoukku

Uusi Hookit yleiskoukku

Julkaistu 06.02.2018

Miten kuljettaa rikkalapiosettiä ja pitää se paikallaan siivousvaunussa? Kysymys antoi alkusysäyksen Hookit-tuotteen suunnittelulle vuonna 2014. Tuotteen myynti aloitettiin vuonna 2015, ja nyt sitä on myyty yli 40 000 kappaletta. Asiakaspalautteista saatiin uusia ideoita ja käyttökohteita.

Palautteiden pohjalta syntyi uusi Hookit-versio. Siivoustyössä uusi Hookit sopii rikkalapiosetin, välinevarren ja vaikka imuriletkun kiinnittämiseen. Se on myös entistä kestävämpi uuden muotoilun ja rakenteen ansiosta.

Kokonaan uusi käyttökohde löytyi siivousalan ulkopuolelta. Teema ”arjen avuksi” on suunnattu apuvälinemarkkinoille. Tuote helpottaa kävelykeppien ja kyynärsauvojen kanssa liikkumista, koska Hookitin avulla apuvälineen voi ripustaa tilapäisesti eri paikkoihin. Näin apuväline ei pääse kaatumaan lattialle, mistä sen nostaminen ylös on monelle käyttäjälle ylivoimainen tehtävä.

Tuotetta myydään siivousalalle siivoustukkujen kautta ja apuväline- ja kuluttaja markkinoille Cempire Oy kautta. Täysin erityyppiset markkinat ja käyttötarkoitukset, mutta yksi ja sama tuote.

Lisätietoja:

Siivousala: Rekola Oy, 019 687 35 16, rekola@rekola.com, rekola.com

Kuluttajille: Cempire Oy, 044 235 3673, tuija@hookit.fi, arkeenapua.fi