SSTL Puhtausala Ry
Etusivu » Ongelmatilanteet työyhteisössä -verkkokurssi

Ongelmatilanteet työyhteisössä -verkkokurssi

Kun ihmisten kanssa toimitaan, yhteistyön haasteilta ei aina voi välttyä. Ongelmatilanteet työyhteisössä -verkkokurssi on puhtausalalle räätälöity kokonaisuus, joka tuo apua esimiesten kohtaamiin pulmatilanteisiin. Kurssi antaa keinoja toimia tavoitteellisesti ja rakentavasti vaikeissa tilanteissa ja havainnollistaa aihetta puhtausalan case-esimerkeillä. Verkkokurssin voi suorittaa omassa tahdissa itselle sopivana aikana.
 

Kurssiin sisältö jakautuu neljään aihealueeseen:


a) Missä ongelma on? Miten löytää ongelman ydin ja selvittää mihin se liittyy, ja miten toimia tilanteissa, joissa tapahtuu töitten karttelua tai epäasiallista käyttäytymistä.

b) Mikä on työyhteisökonflikti? Mikä konflikti on, miten se etenee ja miten se voidaan ratkaista.

c) Varhainen tuki ja puheeksi ottaminen. Milloin puuttumista tarvitaan, miten puheeksiottoon valmistaudutaan, mitä ovat painavat puuttumisen keinot ja mitä tulee huomioida irtisanomistilanteessa.

d) Vaikuta tunteisiin. Miten vaikuttaa omiin ja muiden tunnekokemuksiin vaikeissa tilanteissa?

Kurssin teoriaosiot ovat saatavilla myös ääniluentoina. Kaikkiin aihealueisiin sisältyy runsaasti lisämateriaalia linkkeinä, videoina ja pdf-tiedostoina.

Ongelmatilanteet työyhteisössä -verkkokurssi sisältää myös kolme kirjallista tehtävää, joiden avulla voi pohtia juuri omaa työyhteisöään ja omaa toimintaansa. Mikä parasta, tehtäviin saa henkilökohtaisen palautteen kurssin kouluttajalta!

 

Hinta

Kurssin hinta 170 €, jäsenhinta -15 % eli 144,50 €. Hintaan lisätään alv. 24%. Kurssin voi aloittaa milloin tahansa ja edetä itselleen sopivaan tahtiin. Henkilökohtaiset tunnukset ovat voimassa 6kk luontipäivästä, joten materiaaliin ehtii palata useita kertoja.

Tilaa SSTL Puhtausala ry:n verkkokaupasta tai osoitteesta asiakaspalvelu@puhtausala.fi tai puh. 040 766 0055. Kerro kenelle tunnukset tehdään (nimi ja sähköposti) sekä laskutusosoite. Saat tunnukset, kirjautumislinkin ja -ohjeet sähköpostiisi, muu tarkempi info löytyy itse kurssin alusta. 

 

Tarja Surakka Ongelmatilanteet työyhteisössä verkkokurssiKouluttajana kurssilla toimii KM, koulutusalan yrittäjä, tietokirjailija Tarja Surakka. Hän on kehittänyt verkossa toimivan Esimieskoulu Bosnetin, jota on räätälöity tähän mennessä rehtoreille, sairaanhoitajille, insinööreille ja varhaiskasvattajille. Viime vuosina Tarja on tehnyt kasvavassa määrin yhteistyötä puhtausalan toimijoiden kanssa mm. kouluttajana ja Hyvän ryhmän mysteeri -pelin puitteissa.  Esimiehiä Tarja on kouluttanut vuodesta 1998 ja ollut mukana kirjoittamassa aiheeseen liittyviä teoksia:

Työyhteisön palaverit – yhdessä tavoitteisiin, 2006 (toim.)
Käsikirja ammattimaiseen esimiestyöhön, 2013, 2. painos (yhdessä Nina Laineen kanssa)
Työelämätaidot – Sinä oman työelämäsi johtajana, 2013 (yhdessä Tomi Rantamäen kanssa)